torstai 4. helmikuuta 2016

Palautusoikeus


Mullehan tää pikkupaketti tuli, eikö tullukki!!Ai tällaset ostokset tällä kertaa...
enpä ole yllättynyt,
vain syvästi pettynyt.Palauta hyvä ihminen,
vielä voit saada rahat takas!
Oli varmaan niin kalliit,
että vaihtavat laatikolliseen luita...

10 kommenttia:

 1. Haha noita ilmeitä ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoira ei tunteita peittele =D

   Poista
 2. Ai olet saanut uudet töppöset! Meilläkin noista on välillä puhetta, mutta vielä ovat puheeksi jääneet. Miltäs ne tuntuvat? Pysyvätkö jaloissa ja pystyykö niillä kävelemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisällä vasta testattu. Enpä usko että ulkona pysyvät vauhdissa mukana... noissa on pohjassa vähän kovempaa materiaalia. Pidemmät varret ja kiinnitystarranauhat vois auttaa asiaa.
   Nämä on vedenpitävät, tuleviin loskakeleihin ajateltu.

   Poista
 3. Jopa olj isoon lootaan pakattu tossut! Ettee vuan oes jottae herkkujahhii sielä ollunna? Hienot on kyllä nuo tossut. Vuan kuule kamu hyvä,lohuttaavvu sillä ettee ennee sieläpäen tälletalavelle nuita tarvihe:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan kun justiinsa kevättalven kuralle ja loskalle piti löytää tassusuojaa. Artulla ärtyy edelleen vähän väliä etutassujen anturat. Varsinkin märällä.
   Eipä ollu herkkuja siinä kaupassa. Mutta pari hutiostosta tuli tehtyä kyllä - noiden tossujen lisäksi. Ehkä palautus toimii avaamattomien tuotteiden kohdalla.

   Poista
 4. Totanoinnii...monetkos töppöset tonne laatikkoon mahtui?
  No, toivottavasti on paljon erivärisiä, niin on sitten vara mistä valita ;D Joo, oikeesti, kyl määkin sen laatikollisen luita ennemmin ottasin. Koita kestää, lähetän tässä sulle osaaottavan lipsautuksen...LIPS!
  -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, yhdet väärän kokoset ja nämä toiset jotka nyt on pakko pitää.
   Luiset - eiku suklaiset kuonopusut Ellille, sinä se ymmärrät koirapoikaa <3

   Poista
 5. Párek ja Palvelijatar5.2.16

  Voi Arttu, ymmärrän niiiin sun tunteet. Mutta jospa yrittäisit ajatella noiden estävän ne inhat kurakelin aiheuttamat anturavaivat. Ehkä tuo lopulta onkin järkihankinta. Onneksi keljujen kelien jälkeen tulee tänäkin vuonna kevät, kesä ja pirtsakka syksy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta kun tuntuu että kaikki kelit on keljuja nyt. Pian on mentävä näyttämään ell:lle tassuja, ei tätä enää jaksa. Tekee itselläki pahaa, kun lenkin jälkeen anturoissa on kipeännäköiset paukurat...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)