lauantai 6. helmikuuta 2016

Vapaa-ajalla on kaikkeen aikaa


Tulisin syliin nyt, kun kerran olet kotona. Pitäis viettää sitä laatuaikaa.Voisitko kopioida tämän saman kuvan vaikka joka päivä blogiin.
Ei tarttis tässä toistuvasti seisoskella kuvattavana...Ihminen käyttää aikaansa kummallisiin asioihin. Silloin kun se ei syöksy koiransa varpaiden tai korvien kimppuun erilaisten pesuvesien kanssa, keittiöstä tulee kummallisia tuoksuja.

8 kommenttia:

 1. Vähän ekaks ihmeteltiin tota keskimmäistä kuvaa, että onko sulle hankittu kissinpissauslaatikko, kuomahyvä, mut olitkin tassukylvyssä. Toivottavasti kylvyt toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha-haa, kissan laatikko =D
   Eipä tunnu tää vaiva helpottavan. Furusta tulee kai helposti krooninen, ja antibioottikuureja me ei aleta käyttää toistuvasti.

   Poista
 2. Párek6.2.16

  Pääsitkö syliin, Arttu? Minä loikkaan kyselemättä sohvalta Palvelijattaren syliin, kun Se istuu laiskanlinnassaan. Mutta en siinä kauan viihdy, tulee liian lämmin. Voi sentään, että joudut seisoskelemaan tuollaisessa jalkahoidossa päivittäin? Toivottavasti se on vaivan arvoista ja tassut pysyvät kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin, pääsin =D Tosta oli vähän vaikea hypätä suoraan syliin, kun oli toi jalkajakkara ja kaikkee. Siinä sitte torkuttiin hyvä tovi ennen lenkkiä :)
   Jalkahoito, yäk! Korvakylpy, yäk yäk!!

   Poista
 3. Sylittely ja lähekkäin oleminen on parhaita asioita ihmisten kanssa! Tänään nukuttiin sohvalla päivä unet Emännän kanssa kirjaimellisesti läjässä. Tuo jalkakylpy ei ihan niin hauskalta näytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Kuuma vaan tahtoo tulla, kun pitää kaivautua saman torkkupeiton alle. Lattialla täytyy käydä välillä vilvoittelemassa.
   Hyviä päikkäreitä teillekin!

   Poista
 4. Voe pahalaenen ku ee helepota nuo tassuvaevat!Kurjoo on jokapäevä seestä pesulootassa. Mutta takkuulla piäsit sylliin. Kyllä on tuo katanto tehonna :)Tuoksuista en tiijjä mutta hyvältä näättää aenahhii tuo annos :)Äet laettaa sulle tämmösijä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei helpota, ja tänään vaan lisää kurjuutta loskan muodossa. Kiitos sydämistä, paluupostissa tulee mäyräkoiran häntävispausta ja nenännuolasuja =D

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)