lauantai 30. heinäkuuta 2016

Loma meni


Kaikki hyvä loppuu aikanaan, kuten Iivari blogissaan kirjoitteli. Meiltä on nyt loppumassa loma. Sitä en mene sanomaan, onko se ollut "hyvä" loma. Mutta eiköhän joiltakin osin. 
Vaan viimeistä viikonloppua viedään. Eikä se enää lomalta tunnu, kun viikonloppuna möllötetään muutoinkin kotona. Niin että peitto silmille ja sadetta pitämään.

6 kommenttia:

 1. Párek30.7.16

  Loman on loputtava, että pääsee aloittamaan taas uutta lomaa, kun sen aika tulee. Ja onneksi on aina viikonloput ja juhlapyhät, jolloin voi nauttia vapaasta ajasta. Mutta superhienoa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin näyttäisi tulevan sadepäivä. Rasavili on myös kömpinyt yöllä vierashuoneen vuoteeseen päiväpeiton alle nukkumaan. Aika söpö näky!

  VastaaPoista
 3. Mielellään tiälläe saetta piettäs :) Ee oo sitä pahemmin näkynnä vaekka oes kyllä tarpeeseen.
  Niinse vuan on että kaekki hyvä loppuu jollonnii vuan uutta hyvvee tulloo tilalle :) Mukavata sunnuntaeta sinne teelle kamut! Oot kamu taenna niistä operaatijjoestas jo toepuva?

  VastaaPoista
 4. Mukavaa alkua uuteen arkeen, sieltä ne lomatkin taas joku päivä tulevat :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se arki on kuitenkin ihan mukavaa. Pysy rytmi päivässä ja saa rauhassa nukkua 16 h päivässä kauneusunia, kun väki on töissä. t. Eka

  VastaaPoista
 6. Niin. Ensimmäisestä päivästä selvitty. Minulla on kyllä ollut pitkään se käsitys, että työ ei rytmitä elämää, se rajoittaa ja syö energiaa liikaa kaikelta muulta. Mitään ei työviikolla ehdi, paitsi pakolliset kotirutiinit ja lenkit. Vuosi taas odotellaan seuraavaa kesälomaa, jolle kasaantuu niin paljon toiveita ja asioita, että yli puolet jää tekemättä.

  Tekisin ennemmin vapaaehtoistyötä jokusen tunnin päivässä ja toteuttaisin lopun ajan mieluisia asioita kuin juoksisin tätä oravanpyörää. Lottovoittoa odotellessa.

  Mukavaa elokuuta kaikille tassuttelijoille palvelijoineen. Lenkit maistuu jo mäyrälle reippaammin, kun ilma on sopiva :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)