sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

kvällen innan


Se on ollu kuulemma heinäkuun helteet tuolla pihalla...


... ja olenhan minä siellä kärpäsiä päivystänyt :)

Huomenna olen menossa taas ellille. Ikenestä leikataan patti, joka alkaa jo ikävästi näkyä, kun hymyilen. Ihminen hermoilee. Vien sen ennen operaatiotani kävelylle entisen kodin huudeille. Ehkä se siellä nuuhkii merta ja rauhoittuu. Pitäkäähän emännälle peukkuja huomenna ;)

10 kommenttia:

 1. No sittä ihavvarmasti pietään peukkuja ja tassuja ja varpaetahhii teelle kummallehhii! Onnee matkaan ellille kääntiin. Sano emännälles että muistaa hengittee...ee pelätä pahinta het <3 Ollaan hengessä matkassa!

  VastaaPoista
 2. Kovasti peukkuja emännälle! Jospa olisi vain joku harmiton patti. Joskus tuntuu, että ehkä ne ovat sittenkin ihmiset, joita eläinlääkärillä käyminen enemmän jännittää...

  VastaaPoista
 3. Párek ja Palvelijatar25.7.16

  On jatkuvasti peukut pystyssä ja kaikki voimansiirtoajatukset suunnattu teihin. Uskotaan kaiken menevän hyvin.

  VastaaPoista
 4. Pidän peukkuja. Ihana kuva koirasta kun se kurkkaa tuolta shaalin alta, hauska.  VastaaPoista
 5. Peukut, tassut ja hännät pystyssä kannustetaan!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä operaatioon ja pikaista toipumista !

  VastaaPoista
 7. Kiitos kamut! Potilas on vielä ihan kujalla, mutta ainakin selvisi hengissä helteestä ja nukutuksesta. Tänään ei saanut enää paljoa juodakaan ennen operaatiota. Oli pakko tehdä helteessä ihan kohtuullinen lenkki kuitenkin.

  Omien kauhuskenaarioiden lisäksi sydän hyppäsi kurkkuun, kun ell soitti vajaan tunnin päästä. Kysyi, voivatko ottaa röntgenkuvat, kun Artulta puuttuu kaksi poskihammasta. Pahin vaihtoehto olisi ollut, että ne olisivat olleet ikenen alla puhkeamatta, kehittäneet tai kehittämässä kystamuodostelmia ja sitä kautta haurastuttaneet koko leuan. Röntgenkuvista löytyi kuitenkin huojentava lopputulos: puuttuvia hampaita ei ole olemassakaan, ei ole koskaan ollutkaan. Hammaspuutos on toki pienempi paha, jos ollenkaan paha.

  Samalla reissulla lähti hammaskivet, lyheni kynnet ja hoidettiin muuta pientä. Lähti myös iso tukku rahaa, lähes 500 €, josta vakuutus korvasi n. 25 euroa!!! Enpä olisi arvannut, että anaalirauhasten tyhjennys korvataan, mutta ikeniin ja hampaisiin liittyviä asioita ei. Eivät sitten näköjään korvaa lupauksensa mukaisesti niinkään sairauksia, vaan mitä sattuu.

  Onko kellään kokemusta hammasjuttujen korvattavuudesta tapiolassa?

  Pitkä päivä takana, olemme ansainneet paikkamme sohvalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika erikoista, ettei hammasjuttuja korvattu! If:illä ei korvattu maitohampaan poistoa, mutta se ei mikään sairaus ollutkaan... Hyvä, ettei leuka ollut haurastunut!

   Poista
 8. Tsemppihalit Artulle täältä Oulusta! Rasavili on helteestä vähän nuopea, mutta suihku piristi mimmin. Ehkä liikaakin, sillä seuraavassa hetkessä se piehtaroi jo mullassa. Jes!
  Mukavia kesäiltoja sinne teille!

  VastaaPoista
 9. Mukavaa, että Rasavili arvostaa raikasta suihkua! <3 Ja pitäähän suihkun jälkeen laittaa oman maun mukainen parfyymi :D :D :D

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)