torstai 2. marraskuuta 2017

Hei vaan, hei

 
Pistäydyttiin moikkaamaan, mäykky ja minä. Toi kaveri on ihan mun kaksoisolento, ja onkin saanut sen vuoksi pitää vanut mahassaan. Pehmomäykyn sain Kalle-kamulta joululahjaksi.

Ei olla hetkeen kirjoiteltu, kun meillä on aina niin kiire. Joskus on niin kova kiire, ettei ehdi tulla pois peiton alta ennen kuin lähtee hakemaan aamupalaa...

On ollut myös kiire testata uutta unipussia, johon mamma ompeli päälliset. Kettukangasta mäykyille!

Tässä mä vähän huilaan ja toivun. Otin nimittäin pasillin kennelyskää matkaani, ja sitä piti köhiä hetki peiton alla pois. Sen jälkeen onkin taas virtaa riittänyt, tassuissa ja päänupissa. Voitte kuvitella, että taas meillä on kiire. Minä ohjaan ja mamma tulee perässä, jos kerkee.

27 kommenttia:

 1. Se on niin kiireistä tämä koirien elämä, kun pitää noita ihmisiä koko ajan vahtia, etteivät unohda mitään tärkeää, kuten meidän ruokia ja ulkoiluja. Mulla on tuollainen samanlainen mäykky-kaveri, mutta koska en ole mäykky, suolistin kaverin. Nyt se odottaa paikkausta. Koskahan äippä ehtii?
  Mukavaa viikonloppua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan! Ja silti niiltä unohtuu joka toinen herkkupala antamatta ;)
   Kumma juttu, pari pehmoa on saanut pitää vanunsa. Kannan niitä kyllä ahkerasti piilotettavaksi ja kiskottavaksi. Meillä ei laiskotella ennen kun on leikitty :D Mukava kun kävin moikkaamassa, leppoisaa viikonvaihdetta sulle ja kotiväellesi.

   Poista
 2. Voe mitenkä mukava kuulla sinusta kamu! :) On jo vähä hättäeltyhhii että minnekkä ootta huvenna.
  Seon tuo kiire koko pahalaenen. Sotkoo nii immeesten ku määräkoeriinnii elämätä mokoma. Toevottavasti se kiire vähä ies hellittäs että suatas usseemminnii kuulla kuulumija sieltä.
  Onneks oot suanna kennelyskän poekkeen ryvittyvä. Ee liene ollu mukava piettävä se :(
  No nyt on hyvä ku vaahtija piisoo :) Kuhavvuan ee liikoo. Mukavata viikolloppuva sinne teelle! Tuljpa hyvämielj ku kuultiin teejjän kuulumisija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä kummempaa, kiva kun ette kuitenkaan ole unohtaneet meiltä <3 Ihminen on vaan vuosi vuodelta huonompi organisoimaan asioita. Eikä aika sillä keinoin mihinkään riitä :/
   Kennelyskä oli helppo nakki, kun verrataan siihen muutaman vuoden takaiseen. Taisi joku immuniteetti silloin kehittyä, kun nyt päästiin vähällä. Höyrytelttaan jouduin taas, se ei ollut enää terveempinä päivinä mieleen. Mutta lämpö ja uni maistui! Ja sitä lääkäri suosittelikin, kun ihminen sinne soitti. Muuta ei tarvittu ja nyt olen taas entiselläni.
   Kiitos kauniista viestistä, meillekin tuli hyvä mieli :)
   Kivaa viikonloppua sinne teillekin.

   Poista
 3. Párek3.11.17

  Morjens Arttu! Tosi kivaa, että ehdit tulla kertomaan kuulumisia. On sulla hauska pehmokamu ja unipussi. Palvelijatar on ihan polvet pehmeinä tuon sinun katseesi edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tervepä terve Párek! Pehmopussi ja unikamu, niistä tykkään kovasti itsekin. Tehosiko ilmeeni taas, ihan häkellyttävää! Aika usein minun kiittämätön ihmiseni vaihtaisi kuulemma tämän ilmeen johonkin hienoon karkeakarvaiseen, joka leikkii ja viihtyy itsekseen nallelauman kanssa... en ymmärrä, mitä se horisee.

   Poista
 4. Ai että, jos kiire olis ruakaa, niin meillä olis aina vatta täynnä ja pinkeenä. Pysykäähän terveinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vertaus :D
   Me ollaan niin rautaa, että selätetään kaikki pöpöt.
   Teille pojat sama neuvo kuin mun hoitopaikan emännälle ennen pennun kotiutumista: Nukkukaa NYT. PALJON. Kohta se ei enää onnistu... :D :D :D

   Poista
 5. Moikka pitkästä aikaa :) Kivan pehmokaverin olet saanut ja muistuttaa kovasti omistajaansa, vähän kuin veljekset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi! Sen takia pehmo vissiin onkin ehjä. Velipojat pitää yhtä ja puolustaa toisiaan, vaikka joskus otteet onkin kovat ;)

   Poista
 6. Kiireiseltä kuulostaa tosiaan! Ikävää, että olet ollut kennelyskässä, mutta hyvä, jos se on jo parantunut. Meidän Emäntä juuri pohti, pitäisikö meidän kennelyskärokotteet uusia. Onko sinulla ollut rokotetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tää yskä on oikeesti ton ihmisen syytä. Tai sen muistamattomuuden. Kennelyskärokote on voimassa vaan vuoden, ja mulla meni umpeen viime kesänä. Tarttuu kuin rutto, itää jopa 14 vrk, eli et voi tietää onko vastaantulijalla jo pasilli nokan päässä, vaikka mitään ei vielä näy. Kavala tauti, hakekaa rokotukset, pääsette vähemmällä.
   Sillon eka kerran, kun sain yskän, ei ollut vissiin rokote kanssa voimassa.

   Poista
 7. Olipa kiva pitkästä aikaa lukea ja kuvin nähdä kuulumisianne. Toivottavasti kennelyskä on jo heittänyt. Typyllä ja Hipulla oli moinen riesa reilut pari vuotta sitten. Mukavaa ja leppoisaa loppusyksyn jatkoa! Isot terkut meidän likoilta.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki on taas kunnossa. Inhat kurakelit käy anturoiden päälle, mutta eletään lumen toivossa :)
   Mukavaa syksyn jatkoa teillekin.

   Poista
 8. Samaa mieltä edellisten kanssa, kiva kuulla edes kiireiset pikakuulumiset kuvineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat kertoo enemmän kuin sanat ehtii =D
   Palaamme taas, kun ehdimme!

   Poista
 9. Unipussista ollaan täällä melkein kateelliisia, kettukuosikin vielä. Kyllä kelpaa! Mutta hyvä, että välillä ehdit edes unipussiin pujahtaa kaiken kiireen keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unten maille on hyvä piipahtaa aina, kun meno käy liian hurjaksi :D Juuri käytiin lukemassa teidän blogissa mahtava päivitys mäyräkoirista. Olette siinäkin mielessä onnellisia koiria, kun melkein aina on ollut mäykkykaveri omasta takaa.

   Poista
 10. Oi, mahtava unipussi - saako udella, mistä kettukuosin kangas on peräisin? Pikaiset paranemiset yskästä, täältä aimo annos pusuja! -Nasu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas löytyi Eurokankaasta :) Unipussi on alun perin armeijan ylijäämäkankaista, myrkynvihreää villasekoite-fleeceä. Nyt siihen saatiin vihdoin katseenkestävä päällinen.
   Kiitos Nasu, yskä parani, mutta aina voi ottaa vähän lisää pusuja ja varmistaa, ettei uusi pöpö iske =D Kiva kun tulit käymään, me kurkittiin jo sinunkin blogia ja mukavalta näyttää.

   Poista
 11. Terveisiä meiltäkin, meilläkin on aina kiire.
  Eimar, laiskoja ollaan.
  Antoisaa adventtiaikaa toivottavat Wuppe ja Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kivaa, saatiin teiltäkin viestiä :D
   No, meidän kiireet johtuu vaan mamman hitaudesta. Se ei saa mitään aikaan ja tekee kaiken kahteen kertaa, ensin väärin ja sit vasta rimaa hipoen niin kuin piti ;)
   Mukavaa adventtia teillekin! Terveisin Mai ja Arttu.

   Poista
 12. Hei Arttu ja hyvää uutta vuotta sinulle ja emännälle. Enpä ole täälläkään, blogistaniassa käynyt aikoihin. Nyt kuitenkin pistin uuden blogin Elsi-vauvasta, joka täyttää Ossin jättämää "mäyräkoiratyhjiötä". Terveisiä Kirkkonummelta M-L ja Elsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja-Leena. Kiva kuulla, että teillä asustaa pieni mäykky. Oikein mukavia hetkiä teille pikkuisen kasvua seuratessa.

   Poista
 13. Párek31.1.18

  Missä Arttu luuraa? Mitä teille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello! Minä täytin 9 vuotta tammikuussa :D Joten hyvin pyyhkii, ei mulla mitään hätää ole, vaikka ollaan hiljaiseloa vietetty. Lumi on ihanaa, siinä liikkuu tassut kovaa kyytiä, vaikka sateessa jähmettyivät paikoilleen. Voit uskoa, että tykätään nyt näistä keleistä! Mukavaa helmikuun alkua teillekin.

   Poista
 14. Iloista pääsiäistä ja aurinkoista kevättä!
  Täällä kaipaillaan kuulumisia, mitä sinne teille kuuluu?
  Artulle myöhästyneet onnittelut ja paljon pusuja ja rapsutuksia <3

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)