torstai 30. elokuuta 2018

Kesästä viisEihän me pysytty ihan vuottakaan piilossa. Kesän helteet on kärsitty ja kuten kuvasta näkyy, ainakin yksi vegejätski pisteltiin puoliksi. Tämä ei ollut mielipide kesästä, vaan raakaa faktaa. Kuumansietokyvystä on turha keskustella, se ei muuksi muutu.

Tänään käytiin ihan uudessa paikassa eläinlääkärissä, kun oli Artun kontrollikäynti labrakokeissa. "Metrikoira" menetti kolme putkea verta, mutta tykkäsi ilmeisesti paikasta, koska melkein nukahti selälleen syliin operaation jälkeen. Ensin kiusattu koira sai tuppo tassussa tehdä pienen nuuskuttelukierroksen.

Lempinimi "metrikoira" tuli muutama vuosi takaperin, kun käytiin palvelutalossa moikkaamassa iäkästä sukulaista, ja oleskelutilassa joku mummo totesi, että "nyt se metrikoira tuli". Onhan se aika tarkkaan metrin, hännänpäästä kuonon kärkeen. Ei vähän eikä paljon, vaan ihan sopivasti koiraa.

Nyt on aika mennä yöunille. Nähdään taas.

12 kommenttia:

 1. Kiva kuulla pitkästä aikaa teistäkin. Metrikoira on hauska lempimini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan nuuskuteltu teidän muiden blogeja, ja nyt iskettiin tassut näppäimille!
   Koirista tuntuu irtoavan vaikka minkälaisia nimiä, kestäisivätköhän ihmiset itsestään vastaavia ;)

   Poista
 2. Mahtavaa, että olette taas palanneet ja pääsemme lukemaan kuulumisianne.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulumiset on vaihdettava ainakin kerran vuodessa :D

   Poista
 3. Rasavili emäntineen on sangen iloinen paluustanne. Rasavili on saanut lempinimen ” Hiippalakki” tonttulakkia muistuttavista korvistaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :)
   Meidän naapurissa on melkein Rasavilin näköinen hiippakorvan pentu, ja se on niiiiin söpö <3

   Poista
 4. Ompa mukavata ku ootta palanna tänne plokimualimaan! :) Kyllä on jo kaevattuhhii. Oljko metrikoeran veret kunnossa ja koera itehhii?
  Syksy alakaa virallisesti huomenna. Mukavata alottee se ku ootta nyt työhhii tiälä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei! Meidän onkin ollut helppo kaipaukseemme tulla lukemaan blogeista pätkä sieltä ja täältä.
   Veret varmistuu ensi viikolla. Koirassa ei muuta vikaa kuin pari pientä pattia, tarkkaillaan ja toivotaan harmittomiksi.
   Me tykätään syksystä, ollaan siis oikeassa paikassa just parhaaseen aikaan.

   Poista
 5. Mukavaa, että ette malttaneet olla koko vuotta piilossa! :) Helteet eivät olleet aivan meidänkään lemppareita, mutta tulipahan treenattua uimista, kun muuta liikuntaa ei juuri voinut harrastaa. Me ei ollakaan mitattu, oltaisiinko me metritavaraa. Täytynee tarkistaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uiminen on oikein hyvä harrastus, tulee kuntoilu ja viilennys samalla.
   Uimaria ei tästä metrikoirasta tullut, mutta yhden kerran (viiden vuoden tauon jälkeen) tuli kastauduttua hyvin auringon lämmittämässä kahluualtaassa, kun viheliäinen lelu meni koko ajan kellumalla karkuun :D

   Poista
 6. Párek ja Palvelijatar1.9.18

  No nih! Nyt on maailma taas kohdillaan, kun tännekin on tekstiä herunut. Kyllä ollaan kurkittu ja ihmetelty mihin olette kadonneet. Toivotaan hyviä tuloksia verinäytteistä.
  Syksy- ja talvikoiruus minäkin olen. Eikä tuo eukkokaan helteiden ystävä ole. Sateita ei ihan jatkuvana virtana kaivata. Ollaan tilattu kirpeän aurinkoinen pitkä syksy.
  Mukavaa viikonloppua ja kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, kuinka pienestä maailman tasapaino joskus on kiinni :D
   Verinäytteet on jo rutiinia, mutta aina se vähän jänskättää, mihin arvot ovat muuttuneet. Mistään hengenvaarallisesta ei pitäisi olla kyse. Kerrotaan siitä lisää, kun saadaan tulokset.
   Me ollaan täysillä mukana pitkässä ja aurinkoisessa syksyssä. Tietty joulukuussa voidaan hypätä kertaheitolla talveen ja unohtaa kurakelit kokonaan välistä ;)
   Lauantai-ilta kului koirien peli-illan merkeissä, ja nyt ollaan molemmat ihan rättiväsyneitä, mikä taisi olla tarkoituskin.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)