maanantai 17. syyskuuta 2018

Verryttelystä pelin pyörteisiin

Mikä nyt on homman nimi?

Au-au, tämä sattuu herkkiin anturoihin!

No ei kuule auta, vaikka vaihtaa tassua, hoopo...

Se olikin alkuverryttely kotitekoiselle pelituokiolle! Joka palloon ja puruluuhun oli tungettu herkkuja, ja olin kyllä vähän aikaa pyörällä päästäni, mistä aloittaisin. Mutta kun vauhtiin pääsin, häntäkin meni ihan näkymättömäksi :D Kokeilkaas, tuossa hommassa kuluu aika mukavasti. Pallomeri vaan puuttui. Oli kuulemma liian työlästä hakea kevythäkki varastosta ja pallot vaatehuoneen ylähyllyltä.


16 kommenttia:

 1. Noissa leikeissä aika menee rattoisasti ja herkullisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tätä voisi olla joka päivä.

   Poista
 2. Miälenkiintosen mukavat leikit sulla, kuamahyvä. Pallomeri? Vaude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiätty! Mitä, eiks kaikilla mäykyillä olekaan omaa pallomerta kotona ;)

   Poista
 3. No sulla on sielä emäntä tolokkuna ku keksii tuommosta mukavata virkinettä sulle! :) Tuo "tassutyyny" näätöstää mielenkiintoselle. Siitä suattasj olla mukavata ottoo ilimat pihalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassutyyny kiinnosti niin kauan, kun sitä pidettiin kaapissa. Kerran lattialla kokeilin vähän "ilmata" sitä, mutta tuli totaalikielto! Sit alko noi tasapainoharjoitukset... tyyny on mulle pelkkää ilmaa nykyään :/

   Poista
 4. Hienonvärinen jumppatyyny sulla. Äippä kävi hakemassa samanmoisen, mutta mustan. Vähänks tylsä väri. Vielä en oo päässy kokeileen, mut ite se on jo sitä vähän testaillu. Kyllä mäkin varmaan pian pääsen kokeilemaan. Hih, ai sulla on oma pallomeri, mut sähän ootki semmone pallopoika! Hienot poseeraukset sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh, musta on ihan jees.
   En kyllä ymmärrä tossa tyynyllä keikkumista. Tassuihin käy ja päästä huippaa! Namin kanssa erehdyn välillä nostamaan etutassut tyynylle. Venyttää kuulemma rankaa ja parantaa tasapainoa. No, miksei ihminen sit ite veny ja tasapainoile.

   Poista
 5. Párek19.9.18

  Oletpa Arttu todella sutjakassa timmissä! Erittäin komea ja uljas uros, sanoo Palvelijatar. Minä sanon, että magee jäbä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painoa on onneksi tullut kilo lisää, kun menin aika laihaksi haima- ja maksarumban ja liiankin kevyen muonan myötä. Ihminen suree kadonneita lihaksiani. Eipä ne sohvalla takaisin kasva. Tarttisin personal trainerin ;)

   Poista
 6. Onko sinulla olemassa pallomeri? :D Se on varmasti mahti hauskaa! Harmi, että oli liian työläs laittaa esille tällä kertaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevythäkkiin kipataan kasa palloja, jotka on ihan samanlaisia kuin pallomerissä kuuluukin olla, kevyitä ja ilmavia potkia pois tieltä ;D Voi ne pallot laittaa matalaan pahvilaatikkoonkin, mutta ihmisen mielestä niitä sinkoilee silloin raivostuttavan paljon ympäri huonetta.

   Poista
 7. Enpäs olekaan tullut omien pehkokarvatassuisten koirieni kanssa ajatelleeksi, että lyhytkarvaisten koirien tassuihin nuo nystyrät tosiaan saattavat oikein tuntua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai olisiko kyse nyt vaan Herra Hienohipiästä ;) tassujen suhteen. Aika reilusti sitä karvaa on mäykynkin varvasväleissä, mutta ehkä se ei riitä.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)