sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Täys kymppi


Mikäs kumma sinä olet, minun tuolillani!?
Ei kai sinustakin vaan varise karvoja... kohta meinaan imuri ja tarraharja taas heiluu ;)


Jos olen unohtanut kertoa, mulla oli synttärit pari viikkoa sitten. Nyt olen ihmisen mielestä täys kymppi kahdella eri merkityksellä ;) Luu ei ole synttärilahja, vaan kaappiin unohtunut jemma. Mummu – siis minun ihmiseni äiti – oli kirjoittanut siihen paketin päälle: "Pikku Arttu". Höh... tulisko tuosta tippa silmään vai näytteliskö olevansa jo iso jätkä. Sitäpä en kerro teille.

8 kommenttia:

 1. Párek10.2.19

  Paljon onnea sulle, Arttu! Ehdit minua ennen saavuttaa kympin. Mun täytyy odottaa vielä syyskuuhun.
  Onpa oikea herkkupuruluu sulla siinä työstettävänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kamu! Aika mukavalta tää tuntuu, mutta älä silti hätäile, muutos ei ole radikaali, se tapahtuu pikkuhiljaa. Ihmisen kokemuksen mukaan jonakin päivänä tajuaa olevansa 10 v. ja syntymäajan mukaan onkin jo ihan jotain muuta =D

   Työstin kanapäällysteet luusta ja vähän nakersin tuota valkoistakin. En saanut enempää tänään, kun luun takia aamulla piti juosta ulkona käymään liian aikaisin :/

   Poista
 2. Onnea kympistä! :) Niin se aika rientää.
  Komea luu sinulla! Meidänkin Emäntä katseli tuollaisia nettikaupasta, mutta totesi sitten mielessään, että liian isoja ja osti puolet pienempiä tikkuja. Miten niin LIIAN ISO?? Ei kai luu voi olla liian iso? No ehkä ne pikku tikutkin maistuvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihmeesti se aika rientää, vaikka mä pitkästynkin joka ikinen päivä ;)
   Luu oli kiva, mutta ihmisen herättäminen liian aikaisin aamulla vatsanväänteideni takia vei lopun luun jäähylle :/ Pikkutikkuja voi saada useamman, kun oikein nopeasti ne pistää palasiksi :)

   Poista
 3. Hirveesti onnee kamu näen jäläkikätteen!! :) Sinnoot nyt jo miehen ijässä. Arvokas ja hillitty herrasmies. Mahtavan hieno luu sulla siinä natusteltavana! Tuosta riittänöö illoo pitemmäkssii aekoo :)
  Nuihen mummuin ja äetiin ja muihen lähheesten mielestä myö ollaan niitä "pikku-jottae" aena. Äet sano että meekäläenen alakaa olla meleko vanaha jo pikkuseks koerampennuks, niinku isäntä aena minuva sannoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hah, ihminen mua yrittää hillitä, muuten ei arvokkuudesta olis kuulemma tietoa :D
   Onpa sulla kiva isäntä, kun kutsuu lempinimillä. Usko pois, se tuntuu mukavammalta kuin emäntäihmisen ei-niin-lempeä karjaisu, jos en kolmannellakaan kutsulla viitsi nousta, kun on aamupissan aika ;)
   Minua on kutsuttu muun muassa oravaksi, metrikoiraksi, höpsöksi... kaikki ne varmaan tarkoittaa hyvää, vaikka joskus pistää miettimään ;)

   Poista
 4. Kovasti paljon onnea näin jälkikäteen päivänsankarille!

  Kyllä te tuppaatte pikkuisia olemaan aina vaikka ikä numeroissa näyttääkin toista. Hippu on edelleen biiglevauva vaikka täyttää kohta 4. Typykin oli sitä loppuun saakka, kuten myös Pimu, joka ehti elää 15 vuotiaaksi.

  Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :)
   Onhan se mukavaa, kun hellitään ja hoivataan aina vaan, vaikka ikää karttuu. Iloista viikkoa Hipulle!

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)