lauantai 26. lokakuuta 2019

Tekemistä vailla


Tässä olisi vaihteeksi yksi koira ja pallo vailla leikkikaveria. Taloudessa asuva pallonheittokädellinen tekee koko ajan töitä, paras leikkikamu muutti kauas toiseen päähän Suomea, ja ulkona keli ei ole suunniteltu mäyräkoiralle. Jotain tekemistä on siis keksittävä, heti.


Tämän blogin ihminen muistaa aina, kuinka sai ammatinvalintatestissä suositukseksi esinesuunnittelijan. No, tulipahan tuossa muina mäyräkoirina rakennettua luola, ilman mitään testejä ja ammattia. Se tekee, joka osaa ;)

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kuin ihmisellä olisi vähän liikaa töitä, jos ei ehdi mäyräkoiralle palloa heittää, vaikka on hyvin siihen soveltuva käsikin! :o
  Kivan luolan on luolakoira kuitenkin aikansa kuluksi rakentanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes kaikki aktiviteetit ilman mäyräkoiraa ovat turhia! Jatketaan rakentamista ja ihmisten aktivoimista :)

   Poista
 2. Oli kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa. Ja tuo luola on kuin tehty talviunia varten, sinne vaan kuorsaamaan ja odottamaan parempia ulkoilukelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkumapaikkoja pitää olla monta, ettei tule aika pitkäksi. Ihminen ei ole nyt oikein satsannut koiraansa tänä(kään) syksynä, itse tässä joutuu luolansa ja virikkeensä keksimään.

   Poista
 3. Kyllä oes kuule mukavata ku oesit lähempänä. Porukalla kuule pallon perässä laakattas :) Pistettäsj äet jootilaana viskoomaan palloo. Saes sittä emäntäs raahassa töetään tehä.
  Vuan oekeen oot kääpäsen luolan tekassu iha ite. Niihhän se vuan on että ite ku tekköö ni mieleesesä suapi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs, se olisi ihan parasta. Sinun äitisi on vielä harjaantuneempi pallottelija, kun niitä pihamaalla sulle viskoo. Voisin sitten väliajalla tehdä sinullekin oman luolan =D

   Poista
 4. Harmi tosiaankin, että kaverisi muutti niin hurjan kauas. Mitenkäs se sinun ihmisesi on noin hurjan kiireiseksi ruvennut, ettei palloakaan ehdi heitellä? Olen kuullut, että nykyisin ihmisille ladataan useamman ihmisen työt, mutta palkkaa ei korjata sen mukaisesti. Ja yy teetä on joka vuosi, jotkut joutuvat hakemaan omaa virkaansa/työpaikkaansa vuosittain uudelleen. Sellainen on todella raadollista. Työntekijät elävät jatkuvassa jännityksessä saavatko pitää paikkansa. Onneksi me, Arttu kamu, ollaan mäyräkoiria eikä ihmisiä. Ei mahda olla herkkua nykyihmisillä tässä(kään) maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi on, ihminenkin suree asiaa, kun meni koko kiva perhe sen siliän tien. Mutta jospa ensi kesänä saadaan siitä hyvä syy lähteä reissaamaan :)
   Ihmisellä on nyt joka tapauksessa vuoden päästä jonkinasteinen työttömyys edessä, kun viime vuonna meni hyppäämään vakityöstä sijaisuuteen. Kaikkensa on siis yritettävä jatkon tai muuten tulevaisuuden hyväksi niin kauan kuin mieleistä työtä ja paria sivutyötä jaksaa tehdä.

   Mäyräkoirana on hyvä olla, kun peitellään ja ruokitaan, huolletaan ja puunataan ;) Ja kyllähän täällä aina hetkittäin pallokin lentää ja pehmoja kiskotaan. Mutta mäykylle nyt mikään määrä ei riitä, kyllähän sen tiedät, kamu.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)