torstai 4. kesäkuuta 2020

Ranta tarkastettu


Pääsin rannalle, kuten oli puhe! Hiukkasen ihmetyttää, miksi me mennään sinne aina vasta silloin, kun alkaa sataa! Siinä on kai sama sääntö kuin ikkunoiden pesussa ja pyykin kuivaamisessa ulkona. Meillä on tätä tuuria aina kun yritetään heittää vapaalle. Ihmisen oli ensin vaikea päästä irtaantumaan etätyöpäivästä, sitten tuli sade, ja kun palattiin kotiin, työkoneella odotti kummasteleva viesti, miksei ihminen ollut sovitussa palverissa. Napanuora on joskus pitkä ja vahva, ihan kuin tuo nyöri mun ja ihmisen välillä.


Näytän kuulemma kuvissa vanhemmalta kuin oikeasti. Jos pääsen tänä kesänä joka päivä rannalle, nuorrun syksyyn mennessä niin, että ette tunnista. Ai, ihminen ei usko tuohon haaveeseen. Tylsä realisti, ei sen oma peilikuvakaan enää ajokorttia muistuta.

10 kommenttia:

 1. Jopas oli kurja tuuri teillä, sadetta ja missattu palaveri. Mutta olittepa kuitenkin rannalla :)
  Miten niin näytät vanhemmalta kuin olet? Jaa, jos katsoja odottaa näkevänsä pennun, silloin aikuinen raavas uroskoiramies näyttää tietty vanhemmalta kuin toteaja oli odottanut. Toinen vaihtoehto on, että hänellä olisi tositarve optikolla käyntiin. Hienolta näytät, Arttu, ei mitään vikaa missään suhteessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei satanut kaatamalla, ja odoteltiin parkkipaikalla autossa, kunnes tuli enää vähän pisaroita.
   Olen varma, että kuvan ottaja painoi vahingossa ensin sitä nappulaa, jolla voi ottaa selfien ;)
   Kiitoksia kehuista. Minusta tämä nykyinen vaaleampi, auringonpaahtaman värinen huuliparta on kuin minulle tehty.

   Poista
 2. Kyllä oot kamu niin kommeen ja nuoren näkönen että ee uskos että oot 11 vuotta täättännä...ootko oekeen toellaannii!??
  Harmi että vesj´sae yllätti. Toevottavasti kerkisit kuitennii ies jonniiaekoo tallustella sielä. Harmi tietennii sehhii että emännän palaverj jäe välliin. Vuan eekös se oo nii että palaverija tulloo ja männöö vuan oman koeran kansa vietetty aeka on aenutluatusta aekoo, eekä sitä immeesen ikkään verrattuna oo kaavvan. Että ee huonoo ommootuntoo emännälle että ee palaveeranna työasijjoessa. Vietti luatuaekoo huikeen hienon karvakaverisa kansa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joku erehdys syntymäajassa, eihän sitä muuten voi selittää ;). Tosin, onhan siitä jo iäisyys, kun tuo ihminen yritti kuskata minua kotiin pahvilaatikossa auton etupenkillä... voitko kuvitella, enhän minä mikään kissanpentu ollut.

   Sade ei lopulta haitannut. Kierrettiin meidän uutta puistoa, sinne oli rakennettu vaikka mitä hienoa, laituria, pengertä, kivetystä ja uusia istutuksia. Sopivan pilvinen päivä, saatiin kävellä rauhassa.
   Se oli laatuaikaa ja kohta sitä on ylen määrin! Ihmisellä alkaa parin viikon päästä liki kuuden viikon loma + ylityövapaat. Eikä se sen jälkeenkään tee enää täysiä viikkoja töitä, kun niitä ylityövapaita riittää elokuussakin pois pidettäviksi. Sen jälkeen sillä alkaa joku osa-aikainen. Saa nähdä sitten, mitä se on. Onko se osaksi ajoissa, kun tähän asti ollut aina myöhässä. Tiedä noita ihmisten juttuja. Ei väliä, kunhan pysyy kotona ihan koko ajan.

   Poista
 3. Komea sinä olet ja vaaleahko osa kuonossa vaan komistaa :)
  Harmi että juuri silloin alkaa sataa, kun pääsisi ulkoilemaan, onneksi kuitenkin pääsit.
  Hyvää kesäkuun jatkoa ja aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ulkoilulle ja rantakävelyille löydy hetkensä. Kiitos samoin sinne, mukavaa kesää.

   Poista
 4. Töistä on kyllä välillä hankala päästä eroon... Toivottavasti pääsette rantaan vielä monta kertaa tänä kesänä ilman sadetta ja työvelvoitteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta ei ainakaan työt ole esteenä, kun aletaan urakalla viettää megalomaa.

   Poista
 5. Kurja juttu, kun rantareissulle osui vesisade. Mutta toivottavasti seuraavalla kerralla on jo aurinkoista ja lämmintä. Oikein komealta ja virkeältä näytät. Et ollenkaan vanhalta.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen turhankin virkeä, ainakin jos ihminen haluaa tehdä töitä tai nukkua. Mutta kun se istuu kanssani sohvalla, nukahdan raskaan työpäivän päälle. Jaksan sitten herätellä juuri uneen päässyttä ihmistä taas alkuyöstä...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)