perjantai 11. syyskuuta 2020

Paketin salaisuus

 


Jos muitakin kuin Párek-kamua jäi askarruttamaan, mitä kummaa noin isossa paketissa oli, tässä vastaus. Minä ja Kaulakas kaverikuvassa. Oli paketissa muutakin, tylsiä ihmisten juttuja. Mutta Kaulakas on mahdottoman mukava!


Kaadoin sen kumoon heti, ettei ala isotella. 
Kaulaa kaverilla on niin paljon, ettei kuvaan mahdu.


Ei pienintäkään epäilystä, ettei meillä olisi ollut mukavaa.
Kiitos vaan postimiehelle, joka urheasti toi paketin perille asti ;)12 kommenttia:

 1. Ohhoh...no nytpä on kamulla kaverj! Ja kaverin kaalalla pittuutta :) Mukavata näätästää olovan sen kansa. Oekeen sopusan näkönen on että hyvästi sen kansa juttuun luulisj tulovan. Nyt ee tarvihe sittä ennee jännätä että mitteehän mysteerj´paketissa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa, lelukoppa sai sopivaa täydennystä. Kaverilla on kokoa, mutta hiljainen ja nöyrä se on, kuten aika monet pehmot.
   Mitähän jännittävää teille nyt keksittäisiin :D Hmm... oletteko ihan varmoja, että paketin paljastukset päättyi tähän ;) me nimittäin vähän nikkaroitiin mamman kanssa tänään...

   Poista
 2. Onpas hyvä kaula, mistä riepotella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riepotuskaula on kyllä mainio varuste. Minä kyllä otan tukevan otteen kaverin paksuimmasta kohdasta, kun lähdetään riehumaan. Se on turvallisinta, ettei kaveri vaan jää kyydistä :)

   Poista
 3. Oooo, Arttu! Oletpa onnekas, kun noin hienon otuksen sait kaveriksi. Kyllä Kaulakas ison paketin tarvitsikin. Jännä tyyppi kauloineen kaikkineen. Minä tekisin selvää siitä melko pikaisesti - ja Palvelijatar marmattaisi viikon suolistuksen jälkeenkin ;) Hauskat kuvat teistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla joku dinosaurus, vaaraton kumminkin. Minusta on tullut vähän laiska rikkomaan pehmoja. Ajan mittaan toki hampaan jälkiä syntyy ;)

   Poista
 4. Oletpa saanut mukavan kaverin riepoteltavaksi :)
  Mitähän siellä onkaan nikkaroitu? Kerro kerro...

  VastaaPoista
 5. Vau, jopa on hieno kaveri tuo Kaulakas. Saat varmasti paljon iloa siitä.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkään, joka päivä sitä kuljetan pitkin kotia, kuulemma jätän aina keskelle kulkuväylää lojumaan.

   Poista
 6. Olikkos sä semmonen, että sun lelkkus pysyy ehjinä ja suolistamatta, kuoma? Kiva lelkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuliset kolmoset, se vähän riippuu lelkusta! Jos se vinkuu, heti henki pois, mutta jos on vaan pehmee, sitä voin natustaa kuukausiakin pitäen hampaat kurissa ;)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)