perjantai 18. kesäkuuta 2021

Rautahammas

Nyt on taas yksi etappi hoidettu, nimittäin hammaslääkärireissu. Rankasta reissusta huolimatta on hyvä mieli, kaikki meni anestesiassa hyvin, sydän todettiin taas kerran vahvaksi ja vakaaksi. Mikä parasta, yhtään hammasta ei tarvinnut poistaa! Hammaskivet saivat kyytiä, ja kohta saan kuulemma syödä puruluita, kun ientulehdus asettuu. Mikä helpotus, ihminen kun oli täysin varma, että tuo kotiin hampaattoman koiran. Joissakin asioissa ei olisi kannattanut stressata ihan joka päivä reilun 12 vuoden ajan... Vaan eihän sitä tiedä, minkä mutkan takaa onnettomuus yllättää, joten eiköhän jatketa hermoilua. Näin meillä ainakin.

Maanantaihin asti toki jännitetään vielä labratuloksia. Jotakin kipulääkettä joudun syömään, ja sen takia tarkkaillaan kaikenlaisia arvoja. Tämä uusi lääkäri halusi ottaa vielä laajemmat kokeet. Niin, ja oli kyllä tosi kiva ell-asema, taidettiin löytää nyt luottopaikkamme täällä uusissa maisemissa. Olikin vähän orpo olo, kun tutut ja turvalliset kontaktit jäivät sinne kauas muuton myötä. Ihminen haluaa välillä kuskata minua pisteltäväksi, joten ei auta kuin mennä mukana.

Kesälomakausi on alkanut osa-aikaisillakin työläisillä. Tämmöisen kiitoksen minun mammani sai kuulemma hyvästä yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana. Miten niin tumpelo ihminen voi saada kehuja noin kauniin kimpun muodossa. Varmaan vaan halusivat sille hyvän mielen kesäksi...

12 kommenttia:

 1. Ihan pursus tää postaus ilouutisia, Arttu, ja hei, kyä sun äippäs on ton kukkapuskan saanu ihan ansioistaan. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivisiakin asioita tapahtuu :)

   Poista
 2. Hyvä, Arttu! Onneks sulta ei lähtenyt niitä hampeja, niin kuin multa tässä taannoin. Ja ilmeisesti toivuitkin operaatiosta nopsaan. Toivottavasti sun selkäsikin on kunnossa, vaikka tiedänhäön minä kokemuksesta nää selkähommat. Ajoittain ei tee mieli edes lenkille.
  Höpsö, ei sun mamma mikään tumpelo ole. Ihan aiheellisesti sai varmaan kukat, eikä hyvä kesämielikään pahitteeksi ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän piipitin illalla, mutta kun nukutushöyryt haihtui, elämä kirkastui ja puruluu maistui taas.

   Poista
 3. Hieno homma kamu että siästy hampaat! :)
  Nuin se meelläkkii männöö että immeenen ressoo,pelekee ja hättäelöö etukätteen kaekki maholliset mittee voessii sattuva ja tulla. On sittä niin kaekki kaahukuvat meekäläesennii terveövvestä ja saeraaksista kääty valamiiks läpi että yks liäkärj´kirja kaekkinneen. Ja takkuulla ee mittä eistä eekä ressijä vähennäsk tie jos vaekka sittä jottae sattuuhhii.

  Elähän nyt kamu emäntees nuin moeti. Ee mikkää tumpelo oo vuan ihan on kukkasa ansaenna! Kyllä on sulla semmonen jokakoeran toeve-emäntä <3
  Ilosta kesämieltä vuan sinne teelle, raahassa päevä kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten on kyllä usein niinkin, että kun vihdoin uskaltaa iloita jostakin hyvästä, se kääntyykin pakkasen puolelle. Tasapainoilua koko elämä.

   Poista
 4. Arttu, täällä on kans yks ammattistressaaja, kun minusta on kyse. Itseään ei huolla eikä hoivaa, mutta minä olen aina suurennuslasin alla ;) Vähempikin riittäisi. Ja samanlainen asenne: paras iloita salaa, ettei tule saavillinen kuravettä niskaan.
  Me ollaan ihan satavarmoja, että sun mamma on kukkansa ansainnut. Kauniin kimpun saikin. Siellä mamma nauttii kukistaan ja sinä Arttu saat puruluun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tilata vuosi(kymmen)huolto noille huolehtijoille itselleen.
   Puruluu oli pitkästä aikaa maukasta! Mutta eihän siitäkään saanut syödä kuin puolet, etten vaan nielaise loppupalasta.

   Poista
 5. Mukava kuulla, että hammashoito on sujunut hyvin! Täällä oli vähän samanlainen reissu, mutta kaikki hampaat eivät selvinneet siitä yhtä hyvin kuin sinulla...
  Eiköhän mammasi oli kukkakimppunsa ansainnut! ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kurjaa että siellä ei purukalusto säilynyt ihan kokonaisena.

   Poista
 6. Olipa hyviä uutisia hammaslääkärireissuun liittyen! Kiva homma. Ja mammasi on varmasti kukkakimpun ansainnut. Nyt vaan nauttimaan kesästä ja loma-ajasta!

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva saada säilyttää hampaat suussa, niistä voi olla hyötyä :D
   Kivaa kesän jatkoa teillekin!

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)