lauantai 10. heinäkuuta 2021

Kekseliäisyys ennen kaikkea

Jos ei mäyräkoiralle kerran laiteta petiä ihan joka huoneeseen ja varsinkin juuri sen tuolin viereen, jossa emäntä istuu, on pakko ottaa asia omiin tassuihin.


Yöt on käytettävä tehokkaasti asunnon viilentämiseen yhden ainoan tuuletusikkunamme kautta. Se ikkuna sattuu olemaan makkarissa sängyn vieressä, joten siinä kohdassa ei kurkkukivun uhalla voi nukkua, vaikka viileä ilmavirta mukavalta tuntuukin. Lattialla on sopivan viileääkin, joten varapatja on yöt olohuoneen lattialla, päivät makuuhuoneen nurkassa.
Ja kaikkina vuorokauden aikoina mäyräkoira löytää jossain vaiheessa tiensä puhtaisiin lakanoihin, kun kerran niitä koiranpetejä on liian vähän ;)

8 kommenttia:

 1. Hyvä Arttu💕👍Sinä osaat. Näillä keleillä on otettava taidot käyttöön. Meidän mutsi teki kivoja jätskejä jääpalamuotteihin. Muutama allergiapapana sekaan ja pakkaseen. Niitä on kiva rouskutella kun muut syö jädee. Haukkumisiin💝💝😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätski kuulostaa hyvältä. Viilennysapua me nelijalkaiset tarvitsemmekin :)

   Poista
 2. Mäyräkoira löytää aina parhaan paikan levätä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, siinä jää palveluskunta toiseksi. :D

   Poista
 3. Ennen sitä taejjettiin sannoo että kukkaa ee oo nii viisas ku insinöörj vuan kyllä seon vuan paremminnii nii että kukkaa ee oo nii viisas ku määräkoera! :D
  Ite ku tekköö ni mieleestä tulloo, hyvästi oot kamu keksinnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synnynnäisiä insinöörejä ja tuhattaitureita ollaan, mutta osataan silti tarpeen vaatiessa passauttaa ;)

   Poista
 4. Arttu, loistava keksintö!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)