torstai 23. syyskuuta 2021

Hiljaisuus

Tämä on se kaikkein vaikein postaus, joka on kuitenkin pakko kirjoittaa. Mitä pidemmälle odotan, sen vaikeammaksi tulee kertoa blogia seuranneille, että Artun tassunpainallukset ovat hiljenneet. Perjantaina 17.9. oli aika sanoa hyvästit, koska rakkaan ystävän selkä petti uudelleen. 

Kiitos kaikista vuosista, jotka seurasitte meitä ja ilahdutitte kommenteillanne. Arttu oli päähenkilö, niin blogissa kuin elämässä, nyt kirjurilla on tyhjää ja paljon opeteltavaa uudessa tilanteessa. 

Menetin paljon – melkein tekisi mieleni sanoa kaiken. Toivottavasti en kuitenkaan kokonaan yhteyttä blogikamuihin, aika näyttää.

14 kommenttia:

 1. Lämmin osanottomme, kyynelsilmin luettiin suruviesti. Arttu jätti tassunjälkensä sydämiin. Kiitos yhteisestä matkasta blogissa ja voimahalaus. Yhteys toivottavasti säilyy, olemme täällä.

  VastaaPoista
 2. Voi ei...näitä uutisia ei koskaan haluaisi lukea. Kyyneleet silmissä ja sanaton. Olet ajatuksissani näinä päivinä ja toivotan paljon voimia sinulle.

  Iso osanotto valtaisaan suruusi, ihanaa Arttua lämpimästi muistaen ja blogikaveruudesta kiittäen. Nyt Arttu saa temmeltää tuolla paremmilla mailla iloisena ja ilman kipuja.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten surullinen uutinen. Koiran jättämää tyhjyyttä ei täytä mikään, mutta muistot elävät ikuisesti.

  VastaaPoista
 4. routa23.9.21

  Otan osaa suureen suruusi ja kiitos kun on saatu seurata Arttua. Vaikka en ole kommentoinut, niin pitkän aikaa olen seurannut.Mäyräkoirat kun on vaan niin ihania.

  VastaaPoista
 5. Tähän ee löövvy sanoja... muuta ku että lämmin hallaas ja osanotto.Tassunpaenallukset on hilijennä muanpiällä mutta syvämmissä neon ikkuisesti <3 <3 Äet laetto postija...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi24.9.21

  Olen kovasti pahoillani. Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi26.9.21

  Itku tuli. Arttua olen seurannut, vaikka en ole kommentoinut. Kovasti voimia sinne.

  VastaaPoista
 8. Ilman kyyneleitä ei selvitty täälläkään. Rakas Archie💙 jaksoi kaikista koettelemuksista huolimatta olla iloinen. Olette olleet rakkaat blogikaverit jo vuosikymmenet. ARTULLE hyvää matkaa. Sano meidän Kustille, Roosalle,Kilalle ja Jessille terveiset. Leikkikää yhdessä, teitä on suunnaton ikävä.Maikkuli Rakas, sinua halaan ja voimia jatkaa eteenpäin.

  VastaaPoista
 9. Artulle, mainiolle plokikamulle, hyvät matkat tuanilmasiin. Siäl sua oottaa monta hyvää plokikamua, niiku ny vaikka Pyry-pappa. Äippä lähettää sulle halit.

  VastaaPoista
 10. Sirpa27.9.21

  Voi miten ikävää... kyynelsilmin yritän kirjoitella. Lämmin osanottoni ja halaus suureen suruusi. Artulle hyvää matkaa sateenkaarisillalle, vie terveisiä Tiitulle <3

  Astuin kyytiin iltasoihdun
  avaruuteen kulkemaan.
  Anteeks anna, että poistun
  Luokses jää sydämeni asumaan.
  Avaruuden tähtihaasta
  tassullani vilkutan
  ikiunen ihmemaasta
  viestin kerron rauhaisan.

  VastaaPoista
 11. EI!!! Syvälle sydämmeen sattuu!
  Lämmin osanotto ja halaus!
  T: Ellieli ja Elli

  VastaaPoista
 12. Anonyymi1.10.21

  Kiitos lämpimistä viesteistä ja osanotosta jokaiselle.
  – Mai –

  VastaaPoista
 13. On mennyt monta viikkoa, ettemme ole ehtineet seurata blogikavereiden kuulumisia ja tämä pelko vähän oli, että joku iäkäs toveri on saattanut jo tällä aikaa poistuakin... Oli sellainen etiäinen, niin kuin sanotaan.
  Lämmin osanotto suureen suruun! Paljon kaikkea ehditte Artun kanssa kokea ja kiitos, että jaoitte niitä asioita täällä blogissakin, että me muutkin saimme iloita (ja välillä vähän pelätä ja surrakin) teidän kanssanne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osanotosta.
   Sehän tässä on niin surullista, että Artun ei ikänsä ja yleiskuntonsa puolesta olisi odottanut vielä lähtevän. Vaikka monenlaista terveyshaastetta matkalla kohdattiin, muut krempat voitettiin paitsi selkävaivat.

   Paljon enemmän olisi ollut blogissa kerrottavaksi iloisiakin asioita. Mutta on ollut tosi tärkeää voida jakaa myös ne harmaat ja ikävät asiat. Vertaistukea ja -iloa on riittänyt, kiitos siitä.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)