maanantai 28. joulukuuta 2009

Pitkä loma kuluu ulkoillen

Ulkoilua, kerrospukeutumista, lumen kaivuuta, lumilyhtyjen tuhoamista, koirakaverin kanssa lenkkeilyä... ;) Kaikkea kivaa on Arttu harrastanut pitkän lomamme aikana, ja lisää on luvassa. Artusta on vauhdikkaitakin kuvia, mutta emännän kameran iästä ja laadusta johtuen se ei tarkenna liikkeessä olevaan, joten päättömiä ja hännättömiä koiria on kuvissa paljon :D))) Niinpä julkaisemme edelleen näitä apaattisia "nuuskin tai nukun" -kuvia, kunnes saamme paremman kameran.
Lumenreijittäjäkoira.


Kerrospukeutuja. Tässä oli pakkasta 10 astetta, joten fleece alle ja topaliivi päälle, ihan tarpeen oli, viis kalsarinlahkeita muistuttavasta alusasusta :)

Kamera on syönyt kuonosta ja hännästä palan...

3 kommenttia:

 1. Voi Arttu!! En voi muuta sanoa kuin että "Vaatteet tekevät miehen!"

  Mukavaa alkanutta viikkoa teille!!

  VastaaPoista
 2. IIHANAT puntit!1! Jee sullon Arttu ihanat puntit noissa bögissä!Varpilla lämpöä piisaa. Mun systeri sai pooloneuleen pukinpaketista mut se on sellanen kaupanjutska. Ei omatekonen ollenkaan.Systeri kun on sellanen sekundatyyppi niin sen turkki vetää puoleensa kaiken lumen mitä vaan pihalta löytyy.Tassut on kuin raketinjämät lumihangessa kun se tulee sisään.Varpaat sojottaa joka suuntaan ja lumipalloja,huom, palloja putoilee lattialle kun ne sulaa.Roosaa kun ei voi nyppiä se tarttee ajaa koneella klaniksi.Karva muuttuu koneella ajettaessa pehmeäksi ja turnuksi joten se kerää lunta mahtavat määrät.Mut ei roosa välitä.
  Äippä on lapioinut meille polkuja pihalle niin systeri pääsee kulkemaan pihalla.Pehmeä lumi kun vie kaikki hajut nenän ulottumattomiin niin nyt on helpompi kulkea.
  Iloisia ulkoiluhetkiä sinulle Arttu.
  K ja R

  VastaaPoista
 3. Tuo asu, hihih.. :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)