maanantai 14. maaliskuuta 2011

Arrggghhhh, kainalot!

Vaivasta toiseen, nyt kukkii kainalot pahemmin kuin viime kesänä!
Purkkiruokakokeilu lopetettiin jo ajat sitten, ja tiettävästi ei kukaan ole antanut luvattomia herkkuja. Nyt vois mennä hermo, jos siitä olis apua. Ei taida olla.

Ettei koiran elämä tässä taloudessa olis liian helppoa... melkein istuin sen jalan päälle, kun kyykistyin lattialle! Kipeä vinkaisu, ja nyt vaihteeksi terveempi jalka nostettiin ilmaan säälittävästi minua katsoen...

Huoh, menemme nukkumaan, ja yritämme pysyä hengissä.

PS: röntgeniä ei ole unohdettu.

8 kommenttia:

 1. Voi ikävyys :/ Allergiat on todella ikäviä.. Tiedän sen henkilökohtaisesti, luojalle kiitos Pipsa ei ole ainakaan vielä kamalasti oireillut. Ah mäyrikset .. nuo koiramaailman dramaturgit. Tuttu juttu :D Voimia! :)

  VastaaPoista
 2. Kurja juttu, jos ei löydy syytä kainalokukkiin. Aina olisi parempi, kun voisi osoittaa syyllisen ja sitten vältellä sitä.
  Voisiko se olla stressin aiheuttamaa? Artulla kun on ollut viime aikoina noita selkä-jalkavaivoja ja emäntäkin on ollut vähän stressaantunut...

  VastaaPoista
 3. Voi Arttulaista...nyt kyllä pientä miestä koetellaan! :/ Jatkan tsemppien lähettelyä teille, toivottavasti kaikki vaivat häviävät ilman sen suurempia ongelmia!!

  VastaaPoista
 4. Arttu vastaa: Emäntä tekee kaiken lisäksi vaan töitä, ja raahasi minutkin tänne typerälle toimistolle. Aikani urisin vaativasti kotiin ja makasin lahnana käytävän matolla. Sitten väsyin. Emäntä käski tulla työtuolin lähelle peiton päälle. Nyt kuorsaan kuin possu. Kainalotkin on kuin possulla...
  Kivampi kyllä olla emännän kanssa, vaikka hoidossakin oli mukavaa. Alko väsyttää. Eilen illalla tulin kotiin ja mun pää nukahti emännän kämmenelle. Kurkusta tuli vaan pientä kuorsausta, kun emäntä rapsutteli niskasta. Niin väsyny olin.

  VastaaPoista
 5. Voi teitä. Stressaava emäntä ja stressaava koira. Toivottavasti tokenette molemmat ja pian toivottelee kuorsaava Ossi ja valitettavan virkku emäntä.

  VastaaPoista
 6. Suosittelen sitä allergiatestiä. En muista oliko Artusta jo sellaista otettu. Tuloksien tarkkuuttakaan ei voi ihan täysin luotettavana pitää, mutta meillä on ollut suurta apua kun on tiennyt edes suunnilleen mitä välttää. Pelkään kylläkin jo kevättä, sillä allergilääkitys todennäköisesti sulkee kokeet pois. Mutta mieluummin koiralle terve elämä, treenaillaan sitten tuolla metsissä omaksi iloksemme sitten. Toivottavasti Arttulainen pääsee tuosta inhottavasta vaivasta.

  VastaaPoista
 7. Ei ole testattu. Mutta oireet viittaa vahvasti johonkin, mitä on vain teollisessa ruuassa. Auttaako allergialääkitys hyvin, ja kuinka usein sitä pitää antaa?

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)