sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Silmä - korva - nenä - suu

Yhteen aiempaan postaukseen viitaten, on mulla toinenkin silmä, tää on melkein kauniimpi ja peilaa hyvin valokuvaajan kuten näkyy.


Sen lisäks löytyy hyvät korvat. Tässä on mun korva levossa:


Nenäni on hyvin kehittynyt:


Tässä syön Nasua, joka oli väärään aikaan väärässä paikassa. Oma vikansa.
Tässä on mun pylly. Kesällä.


Kaikki kuvat on yhden mun suosikkilenkittäjän ottamia. Kuvatekstit taas on emännän kuumeessa tekemiä... sori lukijat ;/

7 kommenttia:

 1. Anniina6.3.11

  Mä en edes tunnistanut noista kuvista mun ottamiks muuta ku noi nasu-kuvat :D

  VastaaPoista
 2. Hyvin kehittyneet ... -kuvaus sopisi kyllä myös tuohon pyllykuvaan :) Komeat on nimittäin reidet Artulla! Pipsa on vielä ihan rimpulajalka :) Onko Artulla muuten tapana väännellä nenäänsä? Meillä Pipsa nojaa nenällään esimerkiksi kuljetusboksin oveen, muistuttaen possua :)

  VastaaPoista
 3. Ansku, kuvia on vielä paljon jäljellä, tulet yllättymään :)

  Idatoi: Heh, onkohan se takalihaksisto kehittyny jatkuvasta läpsyttelystä ;)
  Possuääni olis paljon kivampi kuin kuljetuspoksista kantautuva haikea hinku-vinku... Nenää väänneltiin jossakin vaiheessa, mutta en enää muista oikein, mihin se liittyi. Hassulta se näytti, kun kuono oli kippuralla milloin minkäkin nuuskuteltavan jutun kanssa tai muuten vaan lattiaa vasten.

  VastaaPoista
 4. Täysipainotteisesti kehittynyt kaunis mäyräkoira:) Voiko tuohon nyt mitään enää sanoa? Ja mäyrikset ovat aika suloisia takaapäin katsottuna somine peppuineen. Terveisin M-L ja kuorsaava Ossi

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihunia kuvatuksia! :) Hyvät on reisilihakset, täällä tuloillaan melkolailla samanlaiset ;) Lyhkäreissä kehon mallin ja lihaksiston näkee niin hyvin, pitkiksillä kun tuo turkki vähän hämää. Joskus olenkin lukenut että näyttelyissä pitkiksiinkin on mahanaluskarvoitukseen (erityisesti tuohon lantionseutuun) käytetty trimmiveistä että optinen illuusio röllykkävatsasta on saatu karkoitettua, hehe! Noh, ehken kuitenkaan ala parturoida poitsua, roikkukoon karvat miten haluavat =)

  VastaaPoista
 6. Ihana, hyvän mielen tuova postaus :)

  VastaaPoista
 7. Koira tuli tänään kotiin :) Siitäkin tuli hyvä mieli.

  Kiitos kovasti teille, onko kukaan harkinnut näyttelytuomarin virkaa tänne meille päin, ottaisin ilolla vastaan :) Mukavaa, jos kuvallinen yllätys tuotti iloa keskellä proosa-blogia.

  Mäykky on ihana joka puolelta, ja olen tuohon karvalaatuunkin täysin tyytyväinen. Kadehdin Artun puolesta Ossilta persoonallista partaa ja Alfin taiteilijatakkia, puhumattakaan pienempien pitkisten söpöjä silkkisiä karvoja. Mutta silti, tämä on meitä varten, allergiataipumuksineni olen pärjännyt Artun kanssa oikein hyvin, eli ilman mitään oireita.

  Artulla sen sijaan kainalot ja varpaanvälit alkaa NYT JO kukkia.
  Oi tervetuloa kevät ja kukkaset...

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)