tiistai 11. kesäkuuta 2013

Illan mietteitä

Hiljainen kesäilta. Lokit kirkuvat ulkona. Toinen sairaslomapäivä takana, pitkät päiväunet tekivät tehtävänsä ja aamulla pääsen taas takaisin töihin. Koirien kotiutuminenkin onnistuu varmaan jo huomenna. Hoitoreissu venähti pidemmäksi, kun sain (taas) keskellä muuttoa ja hellettä kunnon kröhän.

Lattialla on irtonaisia pöydänjalkoja, vaatepusseja ja koreja täynnä astioita. Miksi ne eivät ole siististi kaapeissa? Sairaslomasta huolimatta olen rehkinyt asioita ja suoraan sanoen töitä, jotka minulta on tilattu jo paljon tätä ennen. Deadline oli tänä aamuna, joten eilisen päivän istuin sohvan reunalla läppärin kanssa aamusta puoleen yöhön. Työnantajani on tietoinen asiasta, mutta silti tämä on taas niin tragikoomista, mun elämää vailla lepoa.

Olin liikutuksesta mykistynyt, kun vuokraisäntä (siis juuri ex-sellaiseksi muuttunut) sanoi, että he eivät varmaan koskaan tule saamaan toista yhtä hyvää vuokralaista... Nyyh, ja minä tunsin 3 vuotta omantunnontuskia yhdestä ja toisesta asiasta. Kiitos ex-vuokraisäntä, muistan taakse jäänyttä kotia lämmöllä.


6 kommenttia:

 1. Nämä tällaiset rankat ajat elämässä ovat kaiketi niitä loppujen lopuksi voimaa antavia, kunhan niistä selviää eteenpäin. Paradoksaalia, eikö? Jos aina elo kulkisi vain auringonpaisteessa ja valokeilassa, olisi ihminen aika tyhjä ja heikko. Elämään tarvitaan monenlaisia mausteita! Kuten juuri esim. ex-vuokraisäntäsi lausuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kaaos (kotona ja päässä) hellittää, voi taas iloita vaikka siitä, että ajatus kulkee paljon kirkkaammin. Stressin ja kiireen keskellä tuntuu hiukan takkuavan...
   Hienoja ajatuksia, noissa on varmasti perää. Ex-vuoraisäntä heitti kyllä oikeata aromia tähän elämän keitokseen :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista Mai! Hissunkissun se koti muotoutuu.
  Eikö ole kiva, että joskus tulee tunnustusta täysin odottamattomalta taholta, kuten ex-vuokraisännältä?
  Terveisii, M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei kodin järjestyksen kanssa kiirettä, kunhan tauti talttuu.
   Odottamattomat ilon aiheet on parhaita!
   Terkkuja sinnekin :)

   Poista
 3. Tuu pian terveeks ja terkut AB:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäri kirjotti yskänlääkettä. Kokeilin heti: 3ml lopetti takovan yskimisen vartissa! Nyt me nukutaan koko yö eikä herätä mihinkään :)
   Terkkuja Tuulisille.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)