perjantai 15. marraskuuta 2013

Terveisiä Basselta

Hau,
blogikamut!
En ole kadonnut mihinkään. Täällä minä liidän ja kiidän, juoksen ja leikin!


Tarkkailen uudella, isolla pihamaallani ympäristöä.


Ja pidän hyvää huolta uusista ystävistäni.
Tässä minä talutan yhtä uuden perheeni tytöistä.
Ai, hän taluttaakin minua... 


Kertokaa mammalleni, että ei olisi suotta surullinen.
Minulla on kaikki hyvin.
Artulle terkkuja. Mehän nähdään taas, kun tulet meille hoitoon!
Olet paras koiravelipuoli.

Nyt on iltasatujen aika. Tytöt lukevat minulle joka ilta.
Elämäni on luksusta.

23 kommenttia:

 1. Hyvin sulla pyyhkii Basse. harmi, ettei se sinun uusi koirakamu mahtunut kuviin:) Terveisii sinulle, ja teille Arttu ja Mai kanssa terkkuja. M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pyyhkii, vapaana kirmailu on pikkukoiralle parasta, kun se kerran pysyy ihmisten lähellä eikä halua karata.
   Terkut teille, ja hyvin pyyhkii Artunkin kanssa :)

   Poista
 2. Hyvä mielihän tästä Bassen viestistä tulee. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minullekin :) Ja tänään tuli lisää hyvän mielen aihetta ja varmistusta sille, että päätös oli oikea... Basse on nimittäin antanut leikata kynnet!!!

   Poista
 3. Kivalta näyttää ja kuulostaa! :) Bassessa on siis kehkeytymässä ihan lukukoira - mikäs sen mukavampaa :) Tosi ihanaa, että tulevat keskenään noin mutkattomasti juttuun ja varmasti helpottaa ihmisenkin sydäntä, kun tietää, että pienellä on kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bassehan voitti tässä 7 oikein ja pari lisänumeroa. Lapsiperhe on sille täysosuma. Enemmän olen surrut menetystä itseltäni ja Artulta. Mutta positiivisia muutoksia on näkyvissä sekä Bassella (kynnet!!!) että meillä täällä kotona. Arttu ei ilmeisesti enää ulise poissa ollessani. Olen ihan äimänä, miten suuri suru johtikin vielä suurempiin ilon aiheisiin.

   Poista
 4. Ooh! Kylläpä ootkin päässy, Basse, liitämään ja kiitämään. Tosi sulonen toi pikkutyttö ja sulle vielä luetaan iltasatujakin. Kysypä, ottasko ne meijätkin sun uuteen kotiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh-hee, eipäs itketetä teidän äippää tollasilla muuttopuheilla ;) Eikös äispä lue teille Kepposia.... =D

   Poista
 5. Takun matte16.11.13

  Kuvat kertovat, että Bassella on hauskaa! Hyvä ratkaisu, vaikka vaatinee molemmilta vielä tottumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ja huojentavat sähköpostit auttavat eteenpäin, vaikka ihan vähän kirpaiseekin, kun katsoo Basse iloa. Mutta sen ilon sille halusinkin.

   Poista
 6. Bassella näyttää olevan tosi hauskaa uudessa paikassa, ja vielä iltasatujakin:) Varmaan tuo oli sitten kaikkien kannalta hyvä ratkaisu.
  Terkut kaikille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bassella on tosi kivaa, se tässä tilanteessa onkin se paras osuus. Sen käyttäytyminen kynsien leikkuussa ym. tilanteissa osoittaa, että nyt sillä on ollut tarpeeksi tekemistä, leikkimistä, että se ei piittaa ja stressaa pikkuasioista :) Terkut Tiitulle <3

   Poista
 7. Ihania kuvia!! <3

  PS. Olet kyllä rohkea Nainen! <3 Ihailen todella päätöstäsi Bassen suhteen. Niin kuin moni on jo sanonut - todellinen rakkaus on sitä, että päästää toisen vapaaksi. Olen myötäelänyt täällä ikävääsi koko viikon, vaikka nyt vasta ehdin kommentoida. Lähetän Sinulle oikein lämpimän halauksen (()) ja Agility-Artulle suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hassua, miten olen pelännyt monenkin arvostelua. Kun oma sydän on ihan kipeä, tämä päätös ei varmasti ollut harkitsematon. Tein sen myös niin, ettei kukaan päässyt vaikuttamaan asiaan, koska tiesin syyt ja perustelut itse tarpeeksi hyvin. Bassessa ei ole mitään "vikaa", yhtälömme ei vaan tässä elämäntilanteessa toiminut. Nyt kaikilla näyttäisi olevan asiat hyvin. Ehdin panostaa Artun asioihinkin ihan eri tavalla kuin pitkään aikaan. Kiitos myös sinulle myötäelämisestä :) Edellisen postauksen kommentteihin en vaan pystynyt vastaamaan kuin yhteisesti. Nyt alkaa helpottaa, kun näen mitä kaikkea hyvää päätöksestä on seurannut.
   Suukkoja myös tyttösille - joita Arttu mieluusti tulisi moikkaamaan ;)

   Poista
 8. Eihän meidän tekemämme ratkaisut saisi vaikuttaa toisten eloon. Harmittavan moni on kyllä valmis arvostelemaan, tietämättä taustoja. Kuten kuvista näkyy Bassella ei hätää ole ja saat olla vain tyytyväinen. Rohkeutta on tiedostaa missä mättää ja tehdä kirvoittavakin ratkaisu. Lopputulos on tärkein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonoon kotiin en olisi koskaan koiraani antanut. Sinnittely olisi jatkunut, mutta onneksi ratkaisu tuli oikeaan aikaan.

   Poista
 9. Onpa kiva nähä ja kuulla,että Bassella menee hyvin. Siten voit olla onnellinen,että teit oikean pääsen :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos :)
  Apua, et usko mutta ajattelin juuri sekunteja aiemmin sitä sun aiempaa kommenttiasi, johon en muistanutkaan vastata (olithan se sinä...). Sit avasin blogin ja PAM... täällä on viesti sulta!
  Nyt jos vielä sekoilen henkilöstä...

  VastaaPoista
 11. Bassella näyttää olevan mukavaa ja siitä pidetään varmasti hyvää huolta. Aikaahan tuo varmasti vie, teiltä kaikilta mutta eihän Basse onneksi kokonaan ole sinun ja Artun elämästä kadonnut. Siispä riemukkaita jälleentapaamisia teille!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten kovat haukut saan, kun tapaamme Bassen kanssa! Sillä on tapana sanoa ensin kovalla äänellä ja paljon. Sitten alkaa hillitön pusuttelu <3

   Iloa teidänkin alkutalveen :)

   Poista
 12. Anonyymi20.11.13

  Mahtavaa kun on piha, kavereita ja vielä iltasatujakin. Ihanaa nähdä Basse vauhdissa. Joskus vaan käy niin että kuuluu *klik* ja kaikki on hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *klik, klik*, kuului useammankin kerran ;)
   Nyt on Arttu taas ainokainen, kuten sinäkin Nelli. Ja saatte tietty kaiken haluamanne... <3

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)