maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mustavalkoista


Yritän ottaa aurinkokylpyä, mutta ei se ole helppoa.
Jos nenä on auringossa, pylly jää varjoon patjalle.

Patja on muuten vaivaiset 5cm paksu...
...toisin kuin lattia, joka ei ole yhtään paksu.

6 kommenttia:

 1. Voi suloisuuden multihuipentuma!! <3

  Meillä eräällä pitkänmallisella on myös usein ongelmia saada koko roppa mahdutettua mukaan. Monasti bylly istuu eri rappusella kuin etupää. Vähän samaan tyyliin kun Artullakin tuossa kuvassa. Peppi suhtautuu myös pitkään varteensa paljon leväperäisemmin kuin terrierisiskonsa. Pitkula voi makoilla vaikka miten kummalisilla mutkilla, mutta Rilla taas on koko ajan tietoinen jokaisesta kehonsa osasta ja pääse milloin vaan vaikka sikeästä unesta sekunnissa ylös.

  Terkkuja sinne kovasti ja Artulle paaaljon suukkoja meidän "juoksevilta" neidoilta.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäykyillä on varmaan hahmotushäiriö =D Jalostuksen vika, valitetaan johonkin! ;)

   Hauskasti kerrottu teidän erirotuisten kehonhallinnasta :) Ja tosiaan, Bassekin oli paljon ketterämpi kuin Arttu. Kyllä se vaan on kurjaa olla mäyräkoira... ;))

   Ai sellaisia neitoja... no jos nyt sitten pari pusua kummallekin myös Artulta, mutta sitten loppuu Sir A:n nettiaika tällä erää, kunnes neidot on taas juoksunsa juosseet... ;)

   Lämpimät terkut teille, samalla tai eri rappusella istuville!

   Poista
 2. Kuule, miten sun emäntä ei vieläkään oo menny kauppaan hankkimaan sulle suurinta mahollista patjaa? Mä lähetän täältä miljoona tsemppimuiskua sulle, ku sulla on NIIN raskasta ja kökkö patja!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in! Tää on jo vasta toinen patja tänä keväänä, siitä ensimmäisestä on kuva eilisessä postauksessa. Nyt se sitä paitti valittaa, ettei mahdu kulkemaan mun patjojen ohi, eli meillä on vissiin molemmilla aika kökköö ;)

   Muiskut sulle ja Murmelille, teillä sentään on TUPLApatja! <3

   Poista
 3. Arttu-kulta, jotta pylly ei palelisi, pitää kääntää koko kroppa toisin päin. Pää varjoon ja pylly aurinkoon. Ja sitten toistaa tarpeen mukaan tätä liikettä. Ruskettuu tasapuolisesti niin pylly kuin pääkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet sä HooPee-täti vaan aika etevä, tulisitko meille kääntelemään mua auringossa ;)
   Wuppe ei taitais tykätä...

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)