tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kolmaskin koiran peti


Tätä se on koiran elämä.
Aurinko meni pilveen, mutta pehmeitä petejä riittää ;)

Emäntä urputtaa, että näin pienessä kämpässä
on kohtuuttoman paljon koiran sänkyjä ja tavaraa...
Kukahan ne on tänne hommannut... ;)

18 kommenttia:

 1. Sulla onkin kuninkaallisia petejä, mut sähän ootkin Sir Arthur, joten pitää olla pedit miästä myöden. Et sä yhtään tee reikiä noihin peteihis? Meil on semmonen (paha?) tapa, että suolistetaan peditkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin reijittämistä joskus kersana, mutta siitä tuli niin suuri huuto, ettei korvat kestä... Tätä tuolityynyäni joskus lähden kuljettamaan ympäri huushollia ja ihan vahingossa voin pysähtyä ja ruveta natustamaan...

   Poista
 2. Kyllä se on hyvä homma että voep aena välillä vaehtoo makkuusta.Puutuuhan siinä muuten paekat kokonaan jos samalla makkoo:) Pehmeet petit on melekeempä parraeta kaverija:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ihmiselläki sohvaa ja petiä, miksei koirilla vois olla? Vaikka tietty ne ihmisenkin makuupaikat on mun, mutta tarvitsen myös omaa rauhaa nukkumiseen: ihminen potkii, jos tulee ahdasta ;)

   Poista
 3. Hohhoijaa, meillä sama juttu. Koiranpetejä kämppä täynnä. Kelpaa koiran valita, missä nukkuu. Vai aiheuttaako tuo suuri valinnanvapaus vai -pakko jopa stressiä? Ei kai.
  Mietin, jos itselläni olisi monta (=2-6) sänkyä asunnossa, niin miten siihen osaisi suhtautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan meillä ihmisillä sohvan kanssa jo vähintään se 2 paikkaa, mihin itsensä oikaista :) Koirakin selvästi käyttää eri petejä eri aikaan. Yksi on vain yötä varten (se johon kompastelen pitkin päivää...), toinen on emännän vahtimiseen, kolmas auringonottoon tuolilta... kyllä ne epelit osaa valita tilanteen mukaan, missä on maksimaalisesti paras levätä :)

   Poista
 4. Kyllähän petejä pitää olla! Meillä on Typylle vain yksi, sillä heitimme Typyn oman kulahtaneen ja reikäisen pedin pois, kun Pimu lähti. Ja Typy peri Pimun hyvässä kunnossa olevan pedin, jossa se tykkääkin maata ja torkkua. Paras peti sen mielestä on kuitenkin meidän isäntäväen sänky...

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn on turvallista olla siinä kamulta perityssä pedissä :)
   Mutta ei ole ihmisten sängyn voittanutta. Meillä asia korvataan iltaisin pötköttämällä yhdessä sohvalla, kun emäntä katsoo puoliunessa toisella silmällä netistä tv-ohjelmia.

   Poista
 5. Kuule, sänkyjä ei voi olla koskaan liikaa, sanon mä! (Ja emäntä sanoo, et niitä VOI olla ja ONKIN liikaa, mut mitäs mä emännän mielipiteistä välittäisin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sä olet kyllä sellanen tytönnirppana, että varmana et välitä emännän ajatuksista :) Sitä paitsi, sängyt on sun, kaikki, joka ikinen, muista se ;)

   Poista
 6. Se on hyvä, että peteistä ei tule pulaa. Toi on aika tyylikäs, kun se on tuolin päällä. Ihan olet kuin kunkku tuolissas. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Kunkku on valtakunnassaan.
   Mutta sellasta "silkkipeittoa" ei täällä näy kuin Ossilla ;)

   Poista
 7. Ihanan pemmeetä! Mutta tuossa kantsii varoo, ettei kuono tai bylly pulpsahda pois pedistä, siitä voipi koko mäyriäinen kohta tipahtaa lattialle. Eikä se ole kivaa, ei!
  - Elli (muiskuja!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä pienempi peti, sitä paremmin siinä näyttää sopivan nukkumaan ;) (viittaan kahteen edelliseen postaukseen, jotka on aitoja tilanteita!)

   Onhan Arttu joskus sohvalta tipahtanu, kun on ollut peiton sisällä umpisukkeluksissa ja peitto on alkanu luistaa lattialle ;) Hölmistyneen näköinen koira ei satuttanut, kun peitto pehmensi.

   Muiskuja ja kuiskuja Ellille <3

   Poista
 8. Párek3.4.14

  Tosi hyvältä näyttää tuo petisi, Sir Arthur. Piti oikein laskea varpaiden avulla montako petipaikkaa meikäläisellä on, päädyin kuuteen. Kaksi on ihan minua varten suunniteltu, sitten on sohva, tuoli ja vierassänky... ja aamuyöstä asti Palvelijattaren sänky... ai niin, vielä on kesäisin parvekkeella korituoli ihan minun käytössäni.
  Ei ole silkkipeittoa näkynyt täälläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskenpa minäkin: kolme omaa, yksi tuoli, sohva, vieraspatja joskus harvoin kun siinä nukkuu joku, eteisen matto (mytyttynä) ja olkkarin matto, jossa käyn oikasemassa, kun tulee oman peiton alla liian kuuma. Emännän sänkyyn en pääse, kokeilin yhtenä yönä, mutta rappuset oli hankalat ja jalat liian lyhkäset!

   Olet kyllä aika mukavan näköinen sun valkosella sohvalla, kun köllötät siinä kuvissa selällään :) Ettei vaan olis pehmeempi kun mun sohva...

   Poista
  2. Párek6.4.14

   Hihhih, on tuo sohva melkoisen pehmeä ja onneksi niin, koska Palvelijatar ei siinä voi löhöillä silloin, kun Sen ristiselkä kiusaa. Saan ihan rauhassa vaeltaa sohvan päädystä päätyyn ja levittäytyä mieleiseeni asentoon. Tungen kyllä välillä Sen syliinkin lepotuoliin, vaikka olisi läppärikin vallannut oman tilansa ; )
   Hauskaa sunnuntaita pilvistä huolimatta!

   Poista
  3. Pieni sade on vaan hyvä tälle päivälle, kun emäntä raahaa laatikoita varastosta sisälle. Sillä on joku ihme operaatio, lahjoittaa kaikki meidän tavarat pois! Mun ja Bassenkin peittoja ja tavaroita lähtee laatikkokaupalla johonkin löytöeläinten kotiin. Kai ne sitten tarttee niitä... Ton ihmisen romuista ei väliä, ei kai se miljoonaa kattilaa tartte, kun ei kokkaa kuin viikonloppuisin. Ja sillonkin itselleen ;(

   Kuonon töksäys sulle Párek, ja Palvelijattaren ristiselkää vasten voisit asettua lämpötyynyksi, jos se helpottais :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)