sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Raivaus jatkuu

Toinen blogi tuli taas näkyväksi!

4 kommenttia:

 1. Voi kunpa mäkin innostuisin raivaamisesta .. *huokaus* Mutta, GOOD FOR YOU! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole tarvetta raivata ;) Mutta siinä vaiheessa, kun vuosia käyttämättä lojuneet kapineet putoilevat hyllystä, kun etsit neulaa heinäsuovasta, eli sitä yhtä esinettä, mille olisi käyttöä; on aika tehdä asialle jotain! Voin vaan kuvitella, mikä kynnys on aloittaa, jos koti on iso, varastoineen ja autotalleineen. Onneksi omaisuuteni on kutistunut joka muutossa, nyt on enää loppusilauksen aika!

   Poista
 2. Kuuleppa, kiitoksija siitä rasvavinkistä! Äet hankki jonnii tuttusa kaatta sitä ja nyt ollaa sillä voejeltu kaenaloeta. Näättäs olovan hyvvee aenetta.
  Minä kyllä tykkeen nuoleksija sitä että suap mamma vahata aena rasvoomisen jäläkeen etten lipeksi sitä poekkeen.
  Raevoomista tarvittas tiälläe ku oes joku sukkela siihe hommaa.
  Par lootoo oottaa jo jonnehhii vientijä ja vuatehuone vielä nykäsemätä. Ee hyvä hyöree tästä. Artulle terveesijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että löysit sitä hepparasvaa, ja että se toimii :) Ainakin ärtynyt ja kutiseva iho rauhoittuu ja kyllä sen pitäis auttaa ihoa uusiutumaan. Vielä kun saatais se sun kuiva nahka virkoomaan. Kun lipität jo sitä öljyäkin, hankala keksiä muuta kuin ruokavalion vaihto. Jos vaikka puhuisit emännän ympäri, että saisit raakaa lihaa ja sisäelimiä ja broiskun siipiä kuukauden päivät. Vois alkaa karva kiiltää ja nahka loistaa ;) Kyllähän noita allergianappuloita suositellaan, mutta usko vaan Iivari, teollinen ja luonnollinen on kaksi eri asiaa. Siellä maalla luulisin, että tiedät mistä puhun.

   Ja raivauskärpänen lensi sinnekin =D Täällä on jo 12 pahvilaatikkoa odottamassa kyytiä löytöeläinten kirpputorille. Ja projekti jatkuu vielä! Varastossa ajelehtii turhaa rompetta, mutta nyt siellä mahtuu jo liikkumaan seassa. Aluksi piti varovasti hivuttaa päällimmäinen laatikko ulos ovesta, eikä jalan sijaa ollut silti.

   Terkkuja teillekin, jäämme keksimään uusia vinkkejä, kun noin hyvin omaksuitte tähän astikin =D))

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)