maanantai 8. joulukuuta 2014

7/56 Pyykkipäivä


Kuten näette, toisilla on, mistä valita...
Minua ei sentään pesty. Leluparat saivat kiehuvaa vettä niskaansa, sitten ne huuhdottiin hyvin juoksevan veden alla. Ja pistettiin kuivumaan pyyhkeen päälle.

Nämä ikuisuusluut on hyviä nyt, kun en saa puruluita. Toinen on minulla tossa juuri käsittelyssä, ja toinen samanlainen on tuon ison luun vieressä. Eivät kulu eivätkä lopu. Kolisevat vaan kivasti laminaatilla, kun innostun iltamyöhään leikkimään...

Dieetti jatkuu hepalla ja jäävuorisalaatilla. Pikku tilkka rypsiöljyä silloin tällöin. Kortisonitabletteja otetaan tällä viikolla joka toinen päivä, ensi viikolla 2 kertaa. Korvatippojakin laitetaan vielä pari viikkoa, samoin kainalosuihketta, mutta niitäkin harvennetaan vähitellen samaan tyyliin.

6 kommenttia:

 1. Párek8.12.14

  Jopa on sulla komea läjä pureksittavia! Sama pesuhomma pitäisi suorittaa täälläkin. On tainnut taas vierähtää muutama tovi edellisestä tiskauksesta.
  Sulla on kainalosuihkeet kuin oikealla naistenmiehellä, mutta ei taida dödöranttia kuitenkaan olla. No, kunhan suihke hoitaa tehtävänsä niin se on pääasia. Ja napsi kuule kiltisti ne lääkkeet, että pääset kuntoon. Me pidetään täällä peukkuja, että kiusat katoaa ja asiat hoituu kuntoon.
  Hienoa maanantaita, sateista huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuossa tavaraa, mutta ei kovin paljon minun makuuni. Tykkäisin enemmän pehmoleluista ja vinkuvista. Muutama puruluu ja sitten nameja tyhjään pahvilaatikkoon tai pallon sisälle...

   Poista
 2. Meidän koissulille ei kelpaa tollaaset lelut. Sillä pitää olla pehmoleluja. No tietenkin se pureskelee jonkun paikan auki ja vetää sisuskalut ulos ja sen jälkeen lelu on mahtava. Sitä se puistelee edestakaisin. Jossakin vaiheessa ne on niin rauskana että heitän ne roskiin ja haen kirppikseltä uusia. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tavaroita on tainnut ostaa ihminen ;) Mutta pehmot olis ehdottomasti parhaita. Niitä sitten koirakavareiden luona kyläillessä talon väki saakin piilotella urakalla, ettei Arttu tee selvää jälkeä kaikista =D

   Kirppislelut onkin parhaita. Ei maksa paljon ja niissä voi olla edellisen omistajan pieniä hampaanjälkiäkin...

   Poista
 3. Ompa sulla toellaa tavarata! Nuihen kansa riittää puuhoo.
  Nyt kyllä pittää antoo mammalle vinkki että tänne kansa. Jonniivverra tarvihtis meekäläesennii leluvarastoo lisätä.
  Ee oo sulla ennee paljosta kiini nuihe liäkkeehen kansa. Kohta loppuuvat ja oot kunnossa. Sen ettee tiälläe pietään tassuja ja peokaloeta pystyssä. Mukavata muanantaen loppuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asuisit naapurissa, toisimme sinulle puolet noista kamoista! Voitais leikkiä vaikka vuoroviikoin, jos ei samaan aikaan sovittais lelulaatikolle :)

   Kamalan hajuisia suihkeita ei varmaan jää kumpikaan kaipaamaan! Kunpa ne nyt vaan auttais säädetyssä ajassa.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)