tiistai 31. maaliskuuta 2015

Toisen saikku tietää toiselle töitä


Tänään on ollu taas näitä vaativia hoitotöitä.
Emännän jalkoja on pitäny lämmitellä,
ja taisi siinä tulla itellekin uni silmään ;)

15 kommenttia:

 1. Hoetotyö on tärkeetä työtä. Ja etennii oman emännän.
  Ja sehä on semmonen juttu että ee semmosta taatija mikä ee parane, tae aenahhii helepotu ku on kylessä lämmin koera. Taekka sittä jalakoen piällä. :)
  Paranemista emännälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut :)
   Tämä hoitaja vaan ei tahdo ymmärtää, että potilaskin tarttis vähän peittoa. Koira kieputtaa ittensä niin monelle rullalle, että peittoa ei saa alta pois millään ja omat varpaat palelee edelleen =D

   Poista
 2. Tärkeää työtä tuo hoitaminen:) Hoitelehan emäntä kuntoon, saatat saada sitten vaikka herkkuja;)
  Hyvää viikonjatkoa ja paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiskutus jatkuu, mutta alkaa riittää taas tämä lepäily :/
   Hyvä kun muistutit, iltaherkuksi voisi tosiaan kaivaa pakastimesta kuivatun hepan keuhkopalat tai mitä nyt sattuu pussista ekana tulemaan. On nimittäin niin hirvittävän hajuista tavaraa, että ei voi säilyttää kuin kaappipakastimen omassa lokerossa... mutta Artulle suurinta herkkua =D

   Poista
 3. Párek31.3.15

  Niin sitä joutuu välillä kipusis...(kipuveljeksi?) no sairaanhoitajaksi ja välillä personal treenaajaksi. Mäykky venyy vaikka mihin, vaikka ei palveluskoira olekaan ; ) Pidä nyt Arttu emännästä hyvä huoli, mutta muista yli- ja yötyölisät ja muut sosiaaliedut. Ne tuppaa helposti mammoilta unohtumaan.
  Paranemista potilaalle ja lokoisaa loikoilua sulle Arttu-kamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä-mäykkyhän on aina töissä! Päivystys pelaa ympäri vuoden. Ja vuorokauden. Enkä ole huomannut mitään sosiaalietuja, mitä sitten lienevätkin! Ja jos kainalopesut ja -rasvaukset lasketaan eduiksi, voin lahjoittaa ne muille välittömästi.

   Ei kai eduiksi voida laskea sitä, että "pääsee" sohvalle, kun on virantoimituksessa?? Tai sitä, että joku jaksaa leikkiä 5 minsaa pallonheittoa??? Ihmiset on epäreiluja, mitä palkkoihin tulee.

   Pidä asenteesi Párek. Vaikka olet nuorempi, minulla on vielä oppimista...

   Poista
 4. Sulla on tosi tärkee tehtävä, mut onneks sä oot monilahjakas ja hoitsun tehtävät sujuvat suit sait, mut hei, paranemista Maille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tunsin itteni tosi tärkeeksi, kun oikein kutsuttiin lämmittämään jäisiä varpaita :)

   Poista
 5. Kyllä pitäis olla enemmänkin tuollaisisa hoitajia vaikka vanhusten hoidosssa niin moni vaiva ainakin lievenisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koiraa (ja kissaa) silittäessä hetkeksi unohtuu vaivat ja kolotukset :)

   Poista
 6. Koira on oiva apu, kun parantelee itseään. Ja tämän sanon nimimerkillä kokemusta on. Kaikki vaivat helpottaa kummasti, kun saa rapsutella karvaista kaveria. Pikaista paranemista toivottelemme mekin Typyn kanssa!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se paljon mukavampaa, kun pieni otus lämmittää jalkoja ja katsoo välillä sirkeillä silmillä, että jokos jaksat nousta :)

   Poista
 7. Voi mikä ihana kuononpää se sieltä kuvasta kurkkaakaan. Hoivaa Arttu emäntä kuntoon. Kuva on otettu niin metkasti, että siinä voisi olla vaikka toopermanni. Terkut Ossilasta ja mukavaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kuvaversio samaan aikaan otettujen sarjasta näytti rotikan päältä =D =D
   Iloista pääsiäistä Ossilaan!

   Poista
 8. Jokaisessa perheessä täytyisi olla tällainen söpö hoitsu! :D ♥

  Osui silmääni muuten tuolla sivureunan linkkilistassa, että siellä on blogini vanha osoite, Sulkatassu. Muutin blogin nimen ja samalla sen osoitteenkin, koska senkin pystyy muuttamaan, niin se täytyy niin sanotusti "löytää uudelleen". Sulkatassu on siis nykyään Karvapuusti :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)