sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kamu(t) on kaukana


Tuumin tässä vaan, kertoisinko välillä kuulumisia. Pehmonalle tarvitaan nyt tähän tarinaan mukaan. Se on näet saatu kamultani Kallelta. Molemmat on tosi rakkaita, vaikka välillä kohtelenkin niitä kovakouraisesti, Kallea sekä pehmoa.


Kalle täältä kaukaa, morjens! Taitaa Aatulle mennä pupu pöksyyn tai tulla tippa silmään. Siispä mä autan, koska me kuljettiin niin kauan yhtä käpälää, ettei kamua voi jättää tässäkään pulaan.
Muutin nimittäin kauas. Ihan lentokoneella tultiin, minä vaan eri kohdassa konetta kuin mamma ja iskä. Matka oli niin hurja, että mamma osaa kertoa siitä ehkä joskus paremmin, jos ehtii. Hirveän kauan olin jossakin kopassa, eikä tullu edes mitään vahinkoja koppaan... olenhan mä jo aika iso poika.


Nii justiinsa. Ja jos olisin aavistanu, mitä on tulossa, kun Kalle viime(isen) kerran oli täällä meillä ihmistensä kanssa, olisin piilottanut sen meidän varastoon... Mutta ei pienet koirapojat tienny. Painittiin vaan hurjana ja myllättiin aamulla Kallen mamman petillä.


Mutta eihän surra, kamu... yritetään löytää lisää kavereita, ja nähdään vielä joskus. Silloin otetaan kaikki ilo irti, eikä muisteta hetkeen sitä, että ollaan erossa oltukaan.

Oikein hyvää Ystävänpäivää kaikille käpäläkamuille ja heidän ihmisilleen!
T: Arttu ja Kalle

13 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ystävänpäivää hyvälle blogikaverillemme Artulle sekä emännälle! Ystävät pysyvät aina mielessä ja muistoissa vaikka olisi välimatkaakin.

  Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa ja lepposta ystispäivää teille kumpasellekin!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Ystvänpäivää sinnekin ja kyllä ne kamut pysyy vaikka olis vähän pidempikin tauko :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivän iltaa! Yksi koirana olemisen hyvistä puolista on kyllä se, ettei tarvitse murehtia menneitä eikä tulevia. Sitä voi vain täysillä riemuita siinä hetkessä jossa on, eikä osaa surra tulevia eroja ja etäisyyksiä. Ja sitten kun taas näkee, ei niitä tarvitse muistellakaan. :)

  VastaaPoista
 6. Ystävä on lähellä,syvämmessä,vaekka oes kaakana <3
  Oekeen mukavata ystävämpäeväjjatkoo teelle sinne! Ja Kallelle jos sattuu lukemmaan:)

  VastaaPoista
 7. Voi Arttu ja Mai. Mukavaa ystävänpäivää teille, vaikka yhdet kamut muuttivatkin jonneen kauas. Mihin kauas Kalle muuttikaan? Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
 8. Párek ja Palvelijatar14.2.16

  Hauskaa ystävänpäivän iltaa niin sulle Arttu, sulle Mai kuin sullekin Kalle. Ystävyys on hieno asia, kyllä se kestää välimatkatkin!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi14.2.16

  Ihanaa Ystävänpäivää jokaiselle karvakuonolle palvelijoineen :) Arttu- kuomalle erityiset korvannakerrukset <3 kyllä me taas nähdään eikä muistetakaan että toinen ois ollu jossain kaukana. Sitä paitti sanon vaan että mammat tässä enempi murehtii - me pojat kestetään kyllä :D t. Iso-Britannian Kalle

  VastaaPoista
 10. Kiitos ystävänpäivän toivotuksista.
  Mammoilla on tässä vähän oikeutettua murhetta - ei sen vuoksi että hyvät ystävät unohtuisivat tai katoaisivat - mutta kahden vilkkaan koirapojan virikkeistäminen ilman viikottaisia/päivittäisiä painisessioita vaatii uutta asennetta ja kekseliäisyyttä.

  Aktivointileluja on, hajukurssia treenattiin taas tänään, kelien myötä lenkit on pidempiä. Mutta odottavan aika on pitkä työpäivien aikana. Iltaisin emäntä ei jaksa ja ehdi aina käyttää tarpeeksi aikaa koiran kanssa puuhailuun. Kalle/Arttu-kamun nimeä ei uskalla sanoa, jotain jotain koirakin siis muistaa ja odottaa... Mutta on erilaisia perheitä ja elämäntilanteita, ja koiran on pakko sopeutua siihen. Tai käyttäisin monen koiran kohdalla sanaa "alistua". Koiralla on energiaa ja tarmoa paljon enemmän kuin ihmisillä aikaa ja viitseliäisyyttä sen käyttämiseen. Ainakin meillä. Ja koirakaveri on ollut paras apu siihen tilanteeseen. Elämme siis aikaa ennen ja jälkeen Kallen. Koirakaveria - toista ihmettä - odotellessa...

  VastaaPoista
 11. Voi että, ihan hankki tippa tulla linssiin, kun Artun hyvä ystävä muutti niin kauas. Yrittäkäähän molemmat piristyä, ja toivotaan että joskus vielä kohtaatte toisenne.

  Hyvää ystävänpäivää koiruuksille ja heidän mammoilleen!

  VastaaPoista
 12. Párek ja Palvelijatar28.2.16

  Huhuu kamuset! Missä luuraatte? Kuinka voitte? Meillä on ikävä teitä.

  VastaaPoista
 13. Huhuu, täällä me ollaan =D
  Ihana kuulla, että meitä on ajateltu <3
  Ihmettelen itsekin, mihin viikot vierii. Kai se on merkki siitä, että aika ei ole ollut pitkää ;)

  Koirapoika nukkuu tolkutonta viikonlopun reissuväsymystä pois, korvatulehdus ollaan selätetty toistamiseen (kiitos Relaxant Animalin pesunesteen ja seerumin jälleen) ja tassutkin pysyvät kunnossa fleece-töppösten kanssa. Miten mahtaa kevät ja kesä mennä, kun tossuihin tottunut herkkä hipiä ottaa taas joka hiekanjyvän itseensä :(

  Palataan taas, kun ollaan keksitty, mistä saisimme jutun juurta. Teitä muita seurataan kyllä lähes päivittäin, vaikka omat kuulumiset ei tunnu jalostuvan blogiin asti.
  Mukavaa alkavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)