tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kiltisti on oltu


Tulin vaan ilmottautumaan. Oon pötkötelly peitoissa ja huilannu. Viikonloppureissu otti näet koko kropalle. Piti noita naisia vahtia koko ajan. 


Ei, ei mulla ole kuonopantaa. Mutta jos fleksin hihna jää tolleen lenkin jälkeen, kilttinä vaan odotan, että ihminen kuoriutuu ulkovaatteistaan ja ottaa hihnan pois. Niin kiltti mä olen.


16 kommenttia:

 1. Mäyräkoiraa kiltimpäähän saa hakemalla hakea! Mäykyt on aina kilttejä! ...ai eikö... Emäntä onkin nyt joiltain osin eri mieltä. No mutta ehkä sinä olet poikkeus ja aina kiltti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mäyräkoirat olemme niin ihania, että saamme kaiken anteeksi ;) Miten muuten olisin ansainnut tämän kiltteyspostauksen, vaikka kävin herättämässä emännän yöllä kello viisi. Kerroin vaan, että talon ilmastointilaite oli seonnut, kylmä viima puhalsi jostain ilmanottoaukoista SISÄÄN ja minun peittoni oli huonosti. Ihminen tuli kanssani sohvalle oman peittonsa kanssa. Hänkin on joskus aika kiltti.

   Poista
 2. Párek1.3.16

  Hauskaa, että tulit ilmoittautumaan. Kyllä oletkin kiltti ja kärsivällinen. Minä kyllä ravistaisin remmin heti pois kuonoltani.
  Taisi ottaa voimille viikonloppu ja naisten vahtiminen. Onneksi osaat ottaa nyt rennosti ja kerätä voimia uusiin seikkailuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, sinähän sen tiedät, kuinka vastuullista hommaa on seurata naisten kalkat... maailmanparannuskeskustelua. Sen jälkeen pitää saada nukkua kunnolla pari päivää!

   Lenkin jälkeen menen vaikka solmuun, koska silloin on ruoka-aika ;) en minäkään muuten kaikkea siedä. Ja huomaathan tuon katseen, jolla kerron enemmän kuin millään venkoilulla.

   Poista
 3. Pikkasen on kärtty ilme kun ihminen on jättänyt hihnan kuonolle :) Mutta kyllä osaat ottaa hyvin ilon irti pedistä ja lakanoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulkoilemme emännän kanssa mielipiteitämme sanattomasti, kyllä siinä harjaantuu =D

   Poista
 4. Rasavili täällä suorittaa näyttönä lähihoitajan ammattitutkintoa. Emäntä makaa flunssassa ja pieni koira hoitaa ja tarkkailee mamman tursausta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankkaa on sielläkin! Rasavili suorittaa vähintään erikoisammattitutkinnon, sen verran vaativaa on tärkeimmän ihmisen hoitaminen <3
   Paranemista ja lepoa sinulle!

   Poista
 5. Arttu, sä oot herrasmiäsmäyräkoira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njaahhh. Joskus täytyy vilmata ;)

   Poista
 6. Kyllä oot toellaan kiltti. Nii oon minnäe vuan en iha nuin kiltti että jaksasin ootella narun ottoo nokampiältä :)Äet sano että sinnoot syötävän sulonen ja ihana <3 Seon täävvellisesti sinun lumoessas :)En oo yhtää mustasukkanen ku oot nii mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jos olisitte lähempänä, tökkäisin Iivaria kuonolla ystävällisesti, ja Iivarin äet saisi miljoona suklaasydänkuonollisen pusua ja kiertyisin syliin tuijottamaan häntä silmiin <3
   Terveisin, kamunne Aatu

   Poista
 7. Nukkuma-asentosi on täysin samanlainen kuin Typyllä ja Hippukin on jo oppinut kiepsauttamaan itsensä selälleen.

  Ihan hirmuisen kiltti sinä varmasti olet, ihana Arttu!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beagle-tytöt osaa rentoutua myös =D
   Kiitos samoin teille, luppakorvaisia ihanuuksia olette. Kyllä näiden (tarpeeksi) kilttien nelijalkaisten ystävien kanssa kelpaa elää.

   Poista
 8. Kyllä pötköttely kannattaa aina, erityisesti reissun päälle mutta kyllä noin niinku muutenkin!

  VastaaPoista
 9. Pötköttely rentouttaa :) Pidetään se etuoikeutena, kun ei tartte ihmisten tavoin mennä töihin =D

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)