tiistai 26. toukokuuta 2020

Kaikki hyvin


Ei, en ole matkustamassa mihinkään kaukomaille. Se on vielä kiellettyä. Enkä tarvitse kassikyytiä lenkilläkään, omat tassut toimii oikein hyvin. Kuva on (ihmisen mielestä hauska juttu) todiste viime talvelta, kuinka pöljän ihmisen kanssa joudun asumaan. 

Eläinlääkäri laittoi illalla viestiä, että bakteerikasvu on loppunut ja olen parantunut hienosti! Ne sitten osaa kehua minua, kuitissakin toivotetaan usein paranemista kiltille Artulle.

Nyt popsin taas jotain karpalovalmisteita päivittäin. Ne kuulemma auttaa, ettei sama vaiva uusiudu. Pääasia, että kuppiin ilmestyy myös syötävää, kyllä sen mukana uppoaa muutamat tabletit, ja parempia nuo on kuin antibiootit. 

Meillä oli eilen pelottava aamulenkki. Varis hyökkäsi kimppuun, kun olimme juuri fiilistelemässä kukkivia puita ja pensaita. Ensin se teki valehyökkäyksen matalalla lentäen. Sitten se tuli vielä perässä ja iski ihmistä siivillä takaraivoon! Pääasia, ettei nokkaa käyttänyt, mutta pelottavaa se oli. Tulimme puolijuoksua pois ja jätimme variksen vahtimaan tiluksiaan! Melko tyhmä lintu, onko se muka koskaan nähnyt tuon ihmisen kiipeävän puuhun linnunpesälle. Vielä harvemmin mäyräkoiran.

10 kommenttia:

 1. Jopa on hieno homma ku kaekki on kunnossa! :) Nyt voepi kesä tulla ku kamulla kaekki on hyvin.
  Ompa teellä hävittömijä variksija ku kimppuun hyökkeevät! Niinku heejjän pesäsä kettään kiinnostas. Onneks ee kuitenkaa nokkimaan äetynnä. Hui!
  Millonkaan ne tiälläe oppii nuo kaapuntilaesvaristen tavat. Paljo on meellä nuita variksija ni eehän sitä uskalla sittä pihalle ennee männä ollenkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä puiston vaakut kostaa sen, kun olen niitä pitkin talvea hätyyttänyt niin pitkälle, kuin hihnaa riittää...

   Poista
 2. No jopas oli jännä tilanne teillä sen variksen kanssa, kuama. Varmalla oli pelottavaa ja onneks ei nokkassu, olis ollu reikä päässä. Mut hei, upee uutinen, et oot taas tervehtynny. Ny reippaallaan kohti kesää! Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikä se onneks mun päähän olis osunut, vaan taluttajan ;)

   Poista
 3. Jippii ja hurraa, Arttu on terve!!!
  Mielenkiintoista kuulla karpalovalmisteesta. Onko sitä ihan kaupasta saatavilla? Karpaloahan suositellaan ihmisillekin virtsatietulehdusten hoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks tähän mennessä jokainen tulehdus on selätetty.
   Urinaid, löytyy sieltä kynsiviilafirmasta usein tarjouksessa. Siitä on ilmeisesti hyviä kokemuksia muillakin. Meilläkin tepsi viimeksi niin kauan kuin muistettiin käyttää...

   Poista
 4. Kiva, että olet terve! :)
  Variksille voi välillä käydä niin, että niiden lentotaidottomat poikaset muklahtavat pesästä pois maahan ja emo hoitaa niitä maassa. Pieni rääpäle voi jäädä ihmiseltä (ja mäyräkoiraltakin!) huomaamatta, mutta varisemo on äkäinen kuin mikä. Onneksi ei teitä kuitenkaan käynyt nokkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... tuo poikasnäkökulma vetää hiljaiseksi. Mutta meillä on useampana keväänä ollut riesana hyökkivät varikset. Ei niiden kaikkien rääpäleet ole olleet vaarassa, tai ainakaan maassa.

   Poista
 5. Tosi mukava kuulla, että olet taas terve.

  Meidän talon takana olevassa metsässä saattaa joutua rastaiden hyökkäyksen uhriksi. Vahtivat poikasiaan niin kovasti. Kun Hippu oli pentu ja sen eka kesä, isäntä pelasti Hipun ja lähtivät karkuun, kun rastaat alkoivat hyökkimään Hipun kimppuun. Tilanne oli ollut varsin pelottava, kun kyseessä oli pienenpieni beaglepentu.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukavampi olo näin terveenä :)

   Kauheeta, meillä ei olekaan rastaista kokemusta! Olivatpa kamalia, eihän kukaan saa kiusata pienenpieniä beagleja :/ Onneksi Hipulla oli pelastaja mukana, hän muistaa sen varmasti ikuisesti <3

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)