perjantai 22. toukokuuta 2020

Tunteella mennään


Sopivaa piilopaikkaa tässä etsin. Aamulla mennään taas pissakontrolliin, samalla kuulemma kynnet lyhenee!


Ottaisinko sittenkin varasydämen mukaan? Vetoan sillä hoitajien tunteisiin, jos eivät minua sitten niin paljon pistelisi...

11 kommenttia:

 1. Oikein on vetoava mäyräkoirankatseesi vaikka ilman varasydäntäkin, mutta sillä ei taida olla vaikutusta hoitajiin, kun he tekevät työnsä joka tapauksessa pistoineen päivinään, jos koiran terveeksi hoitaminen sitä vaatii. :) Kurjaa, jos joudut pisteltäväksi, mutta omaksi parhaaksesi se kuitenkin lopulta on... Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julma emäntä luovutti minut hoitajille ell-aseman pihalla, vaikka yritin kiivetä syliin! Nyt on mahanahka sängellä vielä laajemmin kuin viime reissusta. Ultraa ja piikkiä käyttivät, en mene enää sinne. Maanantaina vasta kuullaan tulokset, onko viljelyssä bakteereja. Oireita ei ole, mutta minultahan ei kysytä, vaan raahataan sinitakkisten kiusattavaksi :/

   (Arttua odotellessani koin itsekin järkytyksen ell-aseman pihalla. Pariskunta tuli ulos ja meni autoonsa pelkät valjaat kädessä – itkien. Samaan aikaan pihalla odotti 7-viikkoinen tassuttelija elämänsä ensimmäistä rokotusta. Laittoi taas kerran miettimään, miten pian se kahden pistoksen välinen aika kuluu. Ja miten se muuttaa koko loppuelämän. Ah, mutta nyt hys, Arttu patsastelee sisälle parvekkeelta aurinkoa palvomasta.)

   Poista
  2. Muistan vähän samoja mietteitä siitä, miten nopeasti aika menee, kun käytin Lucyn ensimmäisillä rokotuksillaan ja mies jäi kävelyttämään Lucya vielä pihalle toisessa hihnassa (jostain syystä meillä oli kaksi hihnaa mukana rokotusreissussa). Siinä tyhjä hihna kädessä tuli surullinen olo, kun tajusi, että joskus tämäkin on totta, että on vain tyhjä hihna eikä koiraa enää ole, mutta onneksi se päivä ei ole vielä täällä. <3

   Poista
 2. Ne piikit on sittä kurjia! Toevottavasti ee kovin pahasti sattunna :( Sehän se vielä ku ee sua ies emäntä tulla sinne matkaan vuan itekseen jootuu sinne pisteltäväks. Toevottavasti ee sinun kamuhyvä tarvihe männä ennee sinne.
  Äet sano että sinnoot niin syvämmen sulattava poeka että et tarvihe mittää pehmosyväntä matkaan minnekkää. <3 <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan tuntuu, kun mahan läpi rakkoon piikki tuikataan, vaikka kuinka muka ultralla seuraavat tarkasti tilannetta. Nyt on ollut kovat varotoimenpiteet ell-asemilla, henkilökunta kuskaa koiria sisälle ja takaisin, ihmiset pääsevät vain pikaisesti kassalle maksamaan.
   Kovasti ne minulle aina siellä lepertelevät, lieneekö jotain sydämen sulamista niilläkin, kaikesta huolimatta, eläinrakkaita ihmisiä kun ovat :)

   Poista
 3. Arttu, me eukon kanssa pidellään peukkuja, että maanantai on onnenpäivä ja tulokset tosi hyviä. Saisivat kehitellä paremmat välineet, sellaiset huomaamattomat lempeät piikit. Tai mieluiten ihan piikittömät menetelmät. Meillä eukko haki postista sen patterilla käyvän kynsiviilan. Yllättävän kätevähän se on. Samalla tilattiin käsidesiä ja korvatippoja. Oli tosi hyvin pakattu kaikki. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista, sitä toivotaan. Viime vuonna tulehduskierre jäi päälle, söin monta ab-kuuria. No, se piikitön vaihtoehto on ell-aseman pihalla nostaa jalkaa, hoitaja löylykauhan kanssa yrittää ehtiä oikealla hetkellä ;) Mutta siinä on se riksi, että voin potkaista koko kupin nurin tai sitten tulee ylimääräisiä bakteereja. Mistä kummasta niitäkin muka siihen kuppiin lentää...

   Hieno homma, jos se kynsiviila tuntuu toimivan! Kovasti se viilaus pölyää, hengityssuojainta tarvittaisiin siinäkin :D Arttukin aivastelee. Hyvin siellä palvellaan ja pakataan.

   Poista
 4. Voi Arttu, toivottavasti sua ei pistetty. Iik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha toive, mutta kiitos tsempistä! Nyt on maha kalju, mutta reissu käyty, keskityn auringonpalvontaan parvekkeella :)

   Poista
 5. Moi tässä 2½ vuotiaan silkkiterrieri ransun omistaja, katsoin että pienessä kuvassa on silkki, kun turkki muistuttaa silkkiä, mutta onko jokin muu ?
  seuraillaanpa koirasi elämää jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirjo, kiva kun löysit tänne :) Olipa kauniita kuvia sinun blogissasi.
   Bassessa on mäyräkoiraa ja jotain terrieriä, silkkiä tai yorkshireä. Basse asuu nyt eri osoitteessa, siksi hänestä ei ole ollut uusia juttuja blogissa. Blogissa seikkailee Arttu, lyhytkarvainen mäyräkoira. Tervetuloa seurailemaan :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)