perjantai 10. heinäkuuta 2020

Uusi aamu


Lomalla hitaat aamut ovat parhaita.


Se tunne, kun saa tulla peiton alta näkyville omaan tahtiin...


...ja kohdata paparazzin heti, kun silmä aukeaa!


Makoisat unet tulikin tällä uudella patjalla, kun sain lisää pehmusteeksi vauvojen peiton ja lämmikkeeksi uuden kierrätyspuuvillaisen peiton, löytöjä tarjouksesta.


Nyt kun nämä nukkumisasiat on selvitetty, voisin ottaa vähän aamupalaa. Ai niin, eihän sitä tässä huushollissa petiin tarjotakaan. Ainakaan aamulla.


Uusi päivä, olen valmis!7 kommenttia:

 1. Ihanan nautinnollinen herääminen! :) Ehkä se aamupala on jo kiva nousta syömään ihan jalkeille, niin saa päivän käyntiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eikä sitä aamupalaa meillä saisikaan ennen kuin on käyty ulkona.

   Poista
 2. Minä havahduin päiväunilta "iiik, mikä sulokuono!" -kiljahduksiin. Kömmin sohvalta eukon kylkeen nojatuoliin, ja siinähän läppärin näytöllä näkyi Sir Artun jalomuotoinen kirsu. Makea oli sinun aamuheräämisesi, juuri oikeanlainen pitkälle venytetty herääminen mukavasta pedistä. On sulla tosi mukavat oltavat Arttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, mitä meikäpojan charmi saa aikaan :D Päivänokosesi menivät pilalle, mutta onneksi siihen oli sentään hyvä syy.
   Vaikuttaa siltä, että jokaisen blogikamun koirakodissa on omat hyvät puolensa, huonoja ei ollenkaan. Paitsi että meillä tylsistyy, mutta onneksi siihenkin tulee edes välillä taukoja.
   Palvelijattarelle mäyriksen muiskut.

   Poista
 3. Sanoppa kuule kamu meejjän äetillehhii tuo! Hijas herreeminen on sille ihan tuntematonta. Ee muuta ku kaelotettaan kovalla iänellä etton uamu ja pitäs pihalle lähtee. Mänkäät ite jos on niin hinku.
  Nuin sitä pittää suaha koeran herätä, raahassa. Ja vielä nuin muhkeelta petiltä. Kyllä tuas juohtu mieleen se majammuutto...vieläkö oes se majotustarjoos voemassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden ihmisten erilaiseen temperamenttiin ja vuorokausirytmiin meidän koirapoikien on totuttava. Meillä ihminen herää turhankin hitaasti aamuisin, vaikka jalkeilla olisikin. Ja nyt lomalla saan kuulla jatkuvasti siitä, että nyt ei hötkyillä, kun ei ole pakko. Huonouniselle ihmiselle työaamut on yhtä tuskaa, kun pitää lähteä liikkeelle kauan ennen kuin on herännyt. Ja on sillä "traumaattinen" muistikuva lapsuudesta, kun joka aamu kailotettiin, että "nyt on aamu"... ihan kuin ei sitä nyt itse herätessään tajua. Joten suuret sympatiat meidän mammalta Iivarille. Tarvitset isot korvatulpat tai kuulosuojaimet, että saat nukkua aamulla niin kauan kuin huvittaa. Ja ilman muuta, heti kun siltä tuntuu, että haluat hermolomalle, annat vaan vinkin niin laitan kuskin matkaan ;)

   Poista
 4. Kyä kuule Arttu näkee sun nassustakin, et makeesti oot nukkunnu ja aamu on mitä mainioin.

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)