maanantai 6. heinäkuuta 2020

TurvapaikkaSe on nyt kuulkaa tosi kyseessä tässä huushollissa. Ihminen sai siivouspistoksen. Peruslaiskan ihmisen siivoaminen ei ole turvallista seurattavaa lähietäisyydeltä (eihän sillä ole edes riittävää kokemusta siivousvälineistä... ;)
Pennusta asti olen saanut käskyn omalle pedille, kun moppi otetaan esille. Vuosikaudet olen kyllä jo omatoimisesti kömpinyt peittoni alle siksi aikaa, kun imurin ja mopin varret kilisee ja kolisee ei-niin-ammattilaisen käsissä.


Peti oli nostettu lattialta sohvalle. Mutta mihin muualle sitä pieni, avuton koira kaivautuisi kuin omaan turvapaikkaan, vaikka se oudossa asennossa, melkein kyljellään olikin. Nyt ihminen stressaa, kun siivous on jo ohi, enkä ole saanut perinteistä siivoushepulia. Mikäs tässä on makoillessa, hepulit ehtii myöhemminkin. Jatkaisi vaan niiden pölyjen pyyhkimistä, minua ei siihen tarvita.

9 kommenttia:

 1. No mutta sinäpä oletkin hoksannut hyvä piilon! Ei niitä imurin letkuja ja muita härpäkkeitä aikamieskoira viitsi kaiken aikaa väistellä. Ja juu, meillä on sama juttu: ihan noviisi täällä asuu mitä tulee ... no ihan kaikkeen. Tumpelo jo syntyessään, ressukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne itseni änkesin, kun vesiämpäri ja rätti lähestyi... eikä imurin letkun holtiton heiluminen vakuuttanut. Muuten ei imuri minua pelota, voin jatkaa uniani, vaikka imuri puhisee lattialla pedin ympärillä. Jahdata ei niitä työkaluja saa, siitä ihminen on hermostunut, kun joskus kokeilin. Eli pakenen oikeastaan siivoojaa, en koneita ;)
   Äläs sano, teillä on aina niin siistin näköistä, että varmasti se Tumpelo asuu täällä, ei teillä.

   Poista
 2. Äet sano että toevekoera siivuun(nii) aekana tuo Arttu :)
  Meekäläenen ku änkee het imuriin kiini ja moppiin ja kaekkeen mittee liikkuu siivuuaekana. Ylleesä. Ja sittä ku jos en joskus sitä tie ni jopa on hättäesenä kuikuilemassa että mikä se nyt on koeralla ku ee tule kaveriks!
  Vuan kyllä tuola sinun turvapaekassa suapi raahassa olla, ee kuulu imurin hurinat. Mukava sielon varmaan muutennii, on niin muhnakan näkönen tuo makkuukses :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä en ole helppo tapaus minäkään, vaikka siivouksen jätän ihmisille :D Jos olisit kasvanut tämän Justiinan kanssa, et kyllä katsoisi moppiin päinkään, sen verran korkealta ja kovaa on tullut kieltosanat siihen(kin) asiaan.

   Poista
 3. Turvapaikkoja on hyvä olla, kun kaksijalkaiset saavat siivouspuuskan. Meiltäkin se löytyy sohvalle nostetusta koiranpedistä sekä ihmisten sängystä, jonne muulloin ei ole lupa tulla (paitsi jos emäntä on yksin yön kotona 😊).

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvalle on hyvä paeta, siivouksen jaloista tai muuten vaan nokosille. Joudun käyttämään rahia nykyään, etten nitkauta selkääni, mutta pääasia, että sohvakausi on taas avattu meilläkin. Teillä onkin luksusta, kun pääsette ihmisten sänkyyn toisinaan :)

   Poista
 4. Mitä tarkoittaa "siivoushepulit"? Ei ole ennen kuultu sellaisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kirjurin virhe, tarkoitti varmaan siivouksen jälkeistä hepulia, sitä riemurallia, kun vihdoin uskaltaa tulla pois turvapaikasta, kun moppi ja imuri ja ihminen pysähtyy :)

   Poista
  2. Tämä selventää asiaa! Siitäkin voi siis näköjään riemuita, kun siivous päättyy. :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)