perjantai 12. helmikuuta 2021

Koiraa on huijattu


Tässä sitä mennään fyssarille! Pääsin etupenkille, kun on pienet tiet ja lyhyt matka.


Hei vaan, mitäs kummaa, nyt ei tullutkaan sähkölätkiä vaan rupesit käpälöimään...


Eeeehh... voisin tästä mennä käymään vaikka ulkona...


Ja nyt toiselle kyljelle. Annas kun katson sinua, oletko varmasti asiantuntija tässä hommassa?

 

Tuntuuhan se makealta, kun lihaksia irrotellaan. Eivät kuulemma olleet läheskään niin jumissa kuin viimeksi, vaikka kipulääkkeistä on jätetty 2/3 pois.


Mikäpä tässä on ollessa, voin tulla toistekin. Mutta älä luule, että lähden sinne uimaan ensi viikolla! Se voidaan pyyhkiä kalenterista saman tien pois. Tämä reissu olikin kiero juoni... Voin antaa muutamia kamujen nimiä, voit pyytää niitä polskimaan... Miltä kuulostaisi Wiima? Tai Myrsky ja Tuisku? No, Iivari ja Párek lähtevät varmaan mielellään. 

Tasapainotyynystä: Tarkoitus olisi saada liiat ilmat pois tyynystä, koska nyt sen pullukan päällä ei pysty seisomaan, ja makuulle käyminen ei ole ratkaisu. Mutta saman asian ajaa joku muukin kimmoisan pehmeä alusta, jolla takajalat joutuvat hakemaan tasapainoa. Harjoitusta voi tehostaa "tönimällä" kevyesti huteraa peräsintä, jolloin laiska jalka joutuu töihin. 

12 kommenttia:

 1. Olet reipas Arttu. Leppoisaa Ystävänpäivää teille sinne Arttulaan💝💝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reippaus tuntuu mukavalta pitkän makoilun jälkeen :)
   Kiitos ja ihanaa Ystävänpäivää teille, Kaisa ja Sulo <3

   Poista
 2. Erittäin hauskaa ja maukasta ystävänpäivää teille sunnuntaina!
  Heh, kiitosta vaan uimatarjouksesta. Hihi, Iivari ja minä ei kuuluta uimareiden joukkoon. Muistelen, ettei Iivari mene mielellään veteen ja tiedän, etten minäkään ;)
  Olipas kivaa, että lihaksesi todettiin rennommiksi kuin viimeksi. Seuraavalla kerralla varmaan oletkin kuin Nurejev nuorena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiäh, kiäh, kyllä muistin että meistä mäykyistä kukaan ei vapaaehtoisesti mene räpiköimään ;) mutta kaikki keinot on sallittuja, kun yrittää keplotella itsensä kiipelistä. Vesijuoksureissu taitaa vaan olla jo päätetty ylemmällä taholla, joten ensi viikolla meikäpoikaa viedään kuin viehettä veteen!

   Eikös ne balettitanssijat pyöri toinen jalka suorana akselinsa ympäri, joten hyvin sellainenkin minulta sujuu :D :D :D
   Kiitos Párek, teille myös Palvelijattaren kanssa mukavaa ystävänpäivää ja laskiaista.

   Poista
 3. Totinen paekka sulla sielä kamu, mutta anteeks vuan että kirvotti semmosen iänekkäämmän hymyn nuo sinun kommenttis :D
  Elä elä ies ehottele kuule mittää uimista meekäläeselle! Vaekka tiijjän kyllä että kohta seon eissä ku etelä sehhii homma. Jotennii ku piäsisj siitäe keplottelemmaan :) Vuan kyllä ne sitä hyväks kuntootushommaks kehhuu eepä silti. Pistäävvy nyt kokkeelemassa kuitennii.
  Hyvä homma ettee ollunna ennee lihakses nii jumissa. Kyllä se hierominen vuan tehhoo.
  Oekeen hyvvee ja ihanata Ystävämpäevee sinne sulle ja emännälles! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kommentoin ihan ääneenkin siellä fyssarilla, mutta eihän noihin naisiin mikään vetoomus tehoa. Jatkavat vaan kalkatusta ja meikäläisen vanuttamista.
   Etkö tosissaan kävisi yhden vesijouksut meikäläisen puolesta hoitamassa ;) Mutta kerro ihmeessä, jos keksit jonkin vedenpitävän keinon välttyä yhteiseltä kohtalolta. Minun mielestäni ihan turhaa touhua. Juoksin tänään puistossa ihan malliksi, etten tarvi mitään vesihömpötyksiä.
   Tasapainotyynystä saatiin liiat ilmat pois, ja nyt emäntä mokoma on oppinut käyttämään sitäkin. Hömpötystä. Sekin.

   Iloista Ystävänpäivää teille myös <3

   Poista
 4. Oho! Ny oot, kuamahyvä, joutunu melkoseen käsittelyyn, mut hianosti selvisit, ja varmalla tuntu hyvältä kans. Ai gaumeeta, mitä menit tekeen! Nimesit meijän VAPAAEHTOSEEN uimiskeluun. Noup. Me ei tykätä ees sateesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että maistu makeelta nikamissa :) Eka fyssarikerran jälkeen vaikutus oli huikee. Juoksin ja heittelin lelua eka kerran selkäkatastrofin jälkeen. Nyt lähtötilanne olikin jo parempi. Emäntä ei lakkaa ihailemasta ja silittelemästä mun sileitä ja rentoja selkälihaksia. Olivat aika näkyvässä krampissa aiemmin.

   Jep, kamut! Kaikki yhden puolesta, eiks juu ;) eli menkää uimaan vaan, jos mua ei satu just sillon huvittaan :D mä tarjoon!

   Poista
 5. Hyvää vointia ja mukavaa ystävänpäivää Arttu!

  Hippu & Myttö + emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille tytöt ja emäntä <3

   Poista
 6. Ammattilaisen käsissä on sentään ihan hyvä olla, mutta arvaapas, kun täällä on ihminen itse mielestään ihan pätevä toimittamaan koirahierontaa! Kun on kahdesti sen nähnyt vierestä. Luultavasti se oli sen hoidon laskun näkeminen, joka hänet hierontaan pätevöi... :D
  Kokemuksesta voidaan sanoa, että uiminen kuulostaa kamalammalta kuin ehkä onkaan. Reippaasti vain! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän ihmisenne epäilemättä osaa kyllä tuonkin homman. Mutta mitä tekee minun ihmiseni... huomaa vasta kotona, että ei muistanutkaan katsoa hierojan työskentelyä oppimismielessä.

   Uimisesta en mieltäni muuta. Ja kun kaiken lisäksi joudun vesijuoksemaan liikkuvalla matolla veden sisällä, ei sen kamalampaa voi ollakaan.

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)