tiistai 1. kesäkuuta 2021

Takapihan elämää


Meidänkin takapihalla on nykyään luonnon ihmeitä.  Vielä suurempi ihme olisi, jos kamera vihdoin kaivettaisiin kaapista käyttövalmiuteen, että tulisi tarkempia kuvia.


Kalenterimmekin alkaa täyttyä. Kun työt taas kesän tullen vähenee, kalenterista löytyy vaihteeksi hammashoitoa, fyssaria ja kampaajaa. Vain viimeisin on ihmiselle itselleen. Kukahan ne kaikki maksaa, kun meillä on enemmän luppoaikaa kuin ennen vanhaan kesälomalla :D 

Pitäisikö minun mennä töihin?
Vai kuuluuko elatuksen murheet meikämäykylle?
Ruokaa ropisee kuppiin kyllä kiitettävästi, joten taidan jatkaa oloneuvoksen päiviä ;)

14 kommenttia:

 1. Kuule kamu, pietään myö vuan näetä hyvin ansaettuja oloneovvospäevijä :) Huolehtikkaat vuan nuo meejjän immeeset siitä muonapuolen hankinnasta.
  Mukavat on sulla sielä näkymät niin lenkkipolulla ku takapihallahhii. Seon vuan kurja homma ku jos ee piäse haestelemmaan niitä poluvvieruksija. Vaekka ihtesä sitä kyllä sillä suojoo jos malttaa pysytellä polulla.
  Sulla tunnustaa olovan ohjelmata kalenterissa. Mullae on perjantaena se turkin rimmuuhomma. Ja kaete se äet alakaa tuas sittäe hierojata etitellä. Ku nyt on nuo hammashommat hoejjettu.
  Mukavata viikojjatkoo sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla, että turha tässä on hötkyillä, kun ihmiset huolehtii kumminkin kaikesta, vähän liiankin kanssa ;)

   Sinä saat siis kesäpaidan perjantaina =D Hieno homma, vaikka ehkä et siitä trimmaamisesta niin tykkää. Minulla ei ole kokemusta, mutta saattaa se vähän nipistellä.
   Menehän vaan myös hierojalle, se on makoisaa. Koko kroppa tulee parempaan kuntoon, kun vähän muokataan lihaksia.

   Ohjelmaa meillä tosiaan riittää. Nyt ihminen alkoi jännittää hammashoidon nukutusta. Ja sitä, osaako uusi fyssari ottaa huomioon kaikki selkäni vaatimat asiat. Mietin tässä, että kannattaisiko pysyä kotona ja laittaa ovet lukkoon, jos kaikki sen ulkopuolella pelottaa ;) Ai niin, onhan meillä jo yksi kyläreissukin tulossa, kunhan saamme aikataulut yksiin. Ties vaikka siellä puutarhavisiitillä näkisin tuttuja kamujakin.

   Nauttikaa kesästä, kunhan ei sekin vaan liian kuumaksi äityisi. Lisäsi ihminen, joka varautuu aina ja kaikkeen.

   Poista
 2. Ei meidän kannata työpaikkaa ottaa, Arttu. Verottaja kuitenkin veisi suurimman osan euroistamme. Elellään me vaan rennosti ja luotetaan siihen, että kaikki hoituu ja järjestyy ihmisen toimesta.
  Kivat on näkymät teidän takapihalla. Vaikka ei päästä jänisjahtiin saadaan sentään tuulen mukana vähän vainua ristihuulista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, minä en älynnyt noita verojuttuja ajatellakaan, kun ihminen hoitaa nekin asiat meillä.
   Kumma juttu, kun cityjänikset ei saa aikaan mitään jahtihaluja. Noista takapihan pupuista en osaa sanoa, kun asumme nyt niin matalan energiahukan talossa, että tuskin mitkään vainuttavat kantautuu sisälle. Ulkona en ole noihin täällä vielä törmännyt, en osaa sanoa, ovatko samaa hajutonta sorttia kuin kaupunkipuistoissa.

   Poista
 3. Ai tekin saatte iloksenne tutkia nykyisin jäniksen jälkiä. :) Kokeile Arttu niitä ruskeita juttuja, joita ne jättää jälkeensä. Ne on tosi herkullisia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... en olekaan maistanut. Heppojen ruskeat jutut on kyl nannaa ;)

   Poista
 4. Hienoa elämää siellä teidän takapihalla. Senverran likellä taitaa metsää olla, että varohan niitä siksakselkäisiä lieroja.
  Tiedätkö, Arttu, että vaikka mun pitäisi olla metsäverinen, niin oon joskus säikähtänyt tuollaista ristiturpaa meidän pihassa. Se oli joskus pikkuplikkana talvella, kun autonromun takaa loikkasi otus, joka säikähti meitä varmaan yhtä paljon kuin minä sitä. Iltapimeä vielä pahensi tilannetta. Arvaas uskalsinko lenkille? En todellakaan, tuli kiiru takas sisälle turvaan.
  Toivotan sulle paljon onnea mukaan tuonne hampilääkäriin - tarkoitan ettei tarvitsisi hampaita poistaa, vaan riittäisi vain suun puhdistus eli plakin poisto. Fyssari varmasti tekee mukavaa, ja hienoa että emäntäkin saa 'kuontalonkohotuksen'. Onpahan sitten hänkin fiininä kun menette sinne kyläreissullenne. Toivotaan että näet niitä vanhoja tuttuja kamukakin siellä ;)
  -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks luikero jo nähtiin lenkillä, pää pystyssä odotteli, mutta me kierrettiin se kaukaa. Ja nyt emäntäni on ihan vauhkona joka lenkillä...
   Ai kauheeta, ei kai sulle tullut traumaa siitä säikyttäjäjäniksestä :/ Hyvä kun menit turvaan, ei niistä koskaan tiedä.
   Toivomus on, että hampaat jäis itselle, kivet lääkäriin. Mutta sitten sen näkee. Tällä reissulla ei kuulemma ole varattu aikaa mihinkään poistoon. Tuntuu kyllä vähän oudolta, että tarvitaan uusi käynti, uusi rahastus... ja ennen kaikkea uusi nukutus!
   Heh, emäntäni oli hyvin korkea aika mennä kohottamaan kuontalon volyymia. En muuten kyl kehtais samalla kyydillä kylään mennäkään ;)

   Poista
 5. Juu, ota rennosti vaan, kuamahyvä, kyä niitä nappuloita ruokakuppiin ropisee. Mut onpas teijän ikkunasta kiinnostavaa katteltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näyttää ropisevan, ja tänäänkin vauhditin tarjoilua pienellä haukuntamuistutuksella.
   Minä en ikkunoihin yllä, mutta sain pientä vainua pitkäkorvasta ulkona. On niissä sittenkin eri tuoksu kuin citypupuissa.

   Poista
 6. Ota vaan rennosti Arttu. Meidän kaksijalkaisten tehtävä on huolehtia teistä ja pistää sapuskaa kippoon.

  Kivoja luontoelämyksiä teidän pihamaalla. Tuollaisia pitkäkoipia onkin hauska katsella. Mukavaa alkaneen kesäkuun jatkoa teille!

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainkin juuri uutta sapuskalaatua, olisin halunnut syödä koko pussin!
   Nauttikaahan tekin koko porukalla kesästä :)

   Poista
 7. Hyvä, että on huoltotoimia luvassa, sitten kelpaa entistä paremmin vietellä lokoisia oloneuvoksen päiviä. Ja vaikka seurustella jänisten kanssa takapihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen voisi enemmän huoltaa itseään, mutta aina se huomaa soittaneensa vain koiranhuoltopisteisiin ;)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)