tiistai 20. tammikuuta 2015

Kutinaa

Haastevaiheen kolmas päivä, ja Artun aamu alkoi antaumuksellisella kainaloiden rapsutuksella. Nyt illalla on ollut ohjelmassa anturoiden järsimistä, kuonon ja leuan hieromista mattoon pienen urinan säestyksellä. Ellille on laitettu sähköpostia tilanteesta. Ruokana on ollut sika, nauta, kana, kalkkuna ja hevonen.

Tässä vielä kuva joulukuun alusta, ennen koko dieetin aloittamista. Pahimmista tilanteista ei ole kuvaa, eikä kai tämäkään näytä kovin pahalta. Kainalo, rintakehä ja etutassujen "käsivarret" ovat pahimmillaan olleet paukamilla, paksuuntunutta ja rikkinäistä ihoa, enkä millään haluaisi, että tämän päivän rapsuttelu pahenee ja johtaa siihen. Pikaista ellin vastausta siis odotellaan...

(Joulukuussa 2014)

7 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar21.1.15

  On se sitkeä ja hankala vaiva. Ei auta kuin toivoa, että pian selviäisi tuon kutinan ja ärsytyksen syy ja tehokas apu löytyisi. Artulle pikaista paranemista ja teille kaikille voimia taistossa kutinoita vastaan!

  VastaaPoista
 2. Voi ei! En kyllä tajunnutkaan ollenkaan tätä sekaisin syöttämistä, mutta kai ell ymmärsi, mitä ja miksi on neuvonut.
  Eihän nyt voi tietää, mikä noista kaikista sen nyt aiheutti. Voi vietävä sentään. Argh. Harmittaa.

  VastaaPoista
 3. Voe ee! Kurja juttu :( Onko ollu ellin kansa puhetta millonkaa siitä voesko se kastraatijo olla yks vaehtoehto? Se liäkärj joka minuva sillon hoeti sano että jollae voep allerkija helepottee sejjäläkee. En kyllä ymmärrä millä perusteella. Mutta mulle se kyllä aatto. Aenahhii tähä asti, toevottavasti jatkossahhii. Mulle olj naavvalliha se pahin joka kutkan ja punotukset teki.
  Toevottavasti nyt elli keksii jottae apuva teelle. Eekä ehota mittää teollista evästä.

  VastaaPoista
 4. Voi miten harmillisen sitkeä tuo kutinavaiva nyt on. Tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia sinne teille. Toivottavasti vaivan syy selviää pian ja saatte siihen apuja.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
 5. Voi Arttu, kurjaa jos kutittaa ja pitää raapia ja nirskuttaa varpaitaan...
  Toivottavasti löytyy syy moiseen kutinaan.
  Rapsutuksia ja pusuja <3

  VastaaPoista
 6. Voi kurjuus ja kutina! :( Toivottavasti syy selviää ja hoito auttaa pikaisesti. Tsempit!

  VastaaPoista
 7. Ihan pihalla olen itsekin, mitä seuraavaksi tapahtuu. Olen mailannut ja soittanut ellille, huomenissa hän kuulemma vastaa... Kaikki lihat syötettiin sekaisin sen vuoksi, että varmistettiin, onko allergia ruuasta peräisin. Hohhoijaa, niin kuin en sitä olis tiennyt 6 vuoden kokemuksella. Eikä aavistustakaan, miten nyt sitten erotellaan 5 lihan joukosta se tai ne, mitkä kutinan aiheuttaa. Näppituntumalla sanoisin kana, possu, ehkä nauta. Huomenna ollaan viisaampia.

  Sitä hormoni-implanttia olen ajatellut, kokeeksi ennen lopullista. Mutta sitäkään ei kannata laittaa nyt ennen kuin koiran allergiat on selvitetty, ettei ole liian monta muuttujaa kerralla ja syy-seuraus jää hämäräksi. Melko hämärää on kyllä nytkin, ainakin mulla.

  Arttu kiittää teitä kivoista viesteistä ja kannustuksesta. Emäntä kärsii tilanteesta ehkä enemmän, kun haluaisi asian pois päiväjärjestyksestä ja joutuu kädettömänä seuraamaan sivusta. Mutta ei varmaan ole kiva järsiä tassuja ja kainaloitakaan. Artun yöunta ei asia onneksi näytä haittaavan :)

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)