sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ruokahaasteen 1. päivä


Aamulla kopsahti ruokakuppiin kalkkunaa! Maistelin ja mutustelin, tykkäsin ja nuolin kuppia pitkään puhtaaksi. Katsoin merkitsevästi palvelusväkeä, mutta ei tullut lisäannosta...
Kuulemma toinen ateria tänään on sika-nautaa. Illalla sitten hevosta ja kanaa. Jäävuorisalaatin emäntä voisi syödä itse, mutta arvaten sitäkin ilmestyy johonkin annokseen.
Nyt täytyy nukkua, että seuraava ruoka-aika tulee nopeammin...

10 kommenttia:

 1. Voe kamu hyvä mikä ilahuttava uutinen tuo! :) Oot piässy herkuttelemmaan. Nyt kaekki hännät ja käpsät pystyy ettee mittää hankaluutta nuista herkuista tulis.
  Kannattaa kerätä voemija nyt seoroovata herkkuva varte :D
  Kyllä tiälä ollaa nyt ilosija sinun puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) Uusi pakastinkin on tuolla parvisängyn alla, sinne mahtuu nyt meidän molempien eväät. Olishan se mukavaa, kun itse kunkin vaivaan löytyis niin helpolla apu kuin sulla ja mulla. Leikkuu ei ollut sulle kiva juttu, mutta auttoi sua, ja tää ruokavalio ei ole yhtään pahempi konsti meikäpojalle =D Terv. Arttu

   Poista
 2. Mikäs odotellessa seuraavaa ruoka-aikaa tuollaisessa lämpimän näköisessä pesässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaantalja nosti vaatimattoman Memory Foam -patjan arvon pilviin koiran silmissä =D

   Poista
 3. Párek18.1.15

  Oho, sullahan on oikeaa gourmettia tarjolla kuin vain parhaissa neljän tähtösen michelinravintoloissa! Ja ranskalaisillahan on tunnetusti sormustimenkokoiset annokset ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enempi kyllä minäkin söisin. Mutta emäntä sohlaa vaakan kautta joka ikisen aterian. Tosin, ei ole maha murissut enää, kun saan 3 einestä päivässä. Ja lenkin jälkeen tulee aina melkoiset villit ja ärinät pallon kanssa, kun odotan sitä ruuan punnitsemista ;)

   Poista
 4. Tuota söpöä nessua voisi kyllä pussata *muisk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin se nessu nousisi ylemmäs ja - LÄRPS =D

   Poista
 5. Aika mielenkiintoisesti jatkuu tuo teidän eliminaatio. Artun eliminaatio piti sanomani, mutta kai se on kyllä teidän yhteinen projekti.
  Tätä on jännä seurata, kuin seikkailuromaania lukis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin mielenkiintoinen "eliminaatio": ensin ei saa syödä juuri mitään, sitten ahmitaan kaikkea ;)

   Olin jo sisäistänyt noiden hepanlihaviikkojen aikana, että Artulle ei saa tipahtaa muruakaan muuta, ja nyt tämän yltäkylläisyyden tarjoilu tuntuu oudolta... Toisaalta, pidän yhä tarkkaan huolen, ettei Arttu saa mistään tai keneltäkään mitään, mitä en aio sille jatkossakaan syöttää. Eli ei mitään ihmisten eineksiä, nakkeja, kinkkua... eikä niitä nappuloita. Kun testiviikot on käyty, voidaan toki huokaista ja ottaa rennommin, koska yksi suupala tuskin mullistaa tilannetta. Mutta ihan siltä varalta, että pienelläkin määrällä "väärää" sapuskaa olisi vaikutusta, vedetään nyt tiukkaa linjaa nämä pari-kolme viikkoa. Ettei perusruuan testaus olisi ollut turhaa, jos oireet palaisivat turhien makupalojen vuoksi.

   Koiran ruokahalu on myös parantunut raakaruuan myötä. Reilun 2 kuukauden aikana ei koko ruoka ole jäänyt koskematta (jonkun kerran piti maanitella, mutta silloin syy ei ollut ruuassa, vaan mielenosoitus, kun joululoman jälkeen piti taas jäädä yksin kotiin, kun mulla alkoi työt). Ja liha-luuseokset toivat ratkaisun "kakkakriiseihimme"... asiat hoituvat kohtuullisella lenkillä, eikä ulkona ryntäillä ja pyöritä kilometritolkkulla! Puhumattakaan tuotoksen laadusta, koosta ja hajuttomuudesta verrattuna entiseen ;)

   Kun vielä saamme lisäravinteet hiottua kohdalleen, muistan hakea naudan mahaa tai sitten kivipiiraa, ja selvitämme ajoittaisen tassujen nuolemisvimman, olemme voittajia.


   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)