lauantai 16. marraskuuta 2019

Teknologiaa tulossa


Et oo tosissas...Meinaatko lähettää minut avaruuteen?!

15 kommenttia:

 1. No nytpä on kamulle tulossa semmonen makkuus että ee kaet parempata! :) Kyllä pittää tuas sannoo että sielä teejjän huushollissa toellaannii ymmärrettään koerija. Vieläköön kortteerj´tarjoos mahtaa olla voemassa?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ensin meikämäykky kyllä säikähti tosissaan, että nyt tuo viiropää laittaa minut johonkin avaruusalukseen. Mutta olikin sitten vaan kunnon peti, josta kyllä tehdään ihan kokonainen postaus. Ei mene meillä hankinnat koskaan niinku Strömpsöössä.

   Näyttäs olevan tilaa just kahdelle mäykylle, ainaki jos kyljellään selät vastakkain nukuttais, niin että lähdehän pakkaamaan =D
   Tai odotas, peti on sattuneesta syystä nyt "tuulettumassa" keittiön oven pielessä. Laitan viestiä, kun siinä pystyy aivastelematta nukkumaan, kamu!
   PS. Tämä tarjous ei vanhene ;)

   Poista
 2. Jopas jotakin, ihan nousi niskakarvat pystyyn, kun Nasasta tuli mieleen avaruuteen lento. Ei kyllä kivalta ajatukselta tuntunut. Onneksi olikin ihan muusta kyse!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei ole koiran paikka avaruus.
   Jää nähtäväksi, onko peti koiran mielestä yhtään parempi vaihtoehto.

   Poista
 3. Kuuluuko tuohon pienet rakettimoottorit, joiden avulla pedin kanssa voi leijua kostean kelin aikaan n. 20 senttiä maan pinnan yläpuolella? Siten, että yltää haistella makuultaan maata, muttei tarvitse itse liikutella jalkojaan tai kastella mahan alustaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä oliski =D Lenkki makuulla, mutta kuka ohjaa alusta? Ja notkeimmankin mäyräkoiran asiointi voisi olla melko hankalaa ;)

   Poista
 4. Kyä sun kelpaa ny köllötellä, Arttu. Meilkin on ikkunan eessä semmonen palautuva ihmevaahtokumipatja, hyvät unet siinä tarkkailun välis ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkos- (tai jopa kolmos...) pediksi tämäkin älyvaahto tuli. Teillä on hyvä tarkkailualusta! Siitä ei ihan jokaisen ikkunan takana ilkkuvan tintin ja oravan takia raaski edes nousta.

   Poista
 5. Meillä on ihmisten sängyssä vastaavasta materiaalista patja ja koirillekin suunnitteilla, mutta sitä en tiedä, millon se suunnitelma toteutuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisten patja meilläkin oli aiemmin, mutta huonoselkäiselle se oli liian pehmeä ja lähti kiertoon. Ja jos totta puhutaan, yksi mamory foam -rouheella täytetty koiranpetikin kävi meillä. Se oli niin muhkea, että pieni Arttu löytyi aina jostain tyynynsä reunalta epämukavasti. Kurja tunne, jos koko yön on vähällä pudota sängystä =D

   Poista
 6. Vau, avaruuspatja. Jään mielenkiinnolla odottamaan kokemuksia siitä. Millainen unet tuo mahtanee antaa. Toivottavasti oikein leppoisan mukavat.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotellaan vielä katkun haihtumista pedin materiaalista, että voi nukkua ilman pyykkipoikaa ;)

   Poista
 7. Hyvää joulua teille tassullisille ja tassuttomille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille <3
   Tassu tassussa täällä jo odotellaan joulupukkia!

   Poista
 8. Leppoisaa joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2020!

  VastaaPoista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)