perjantai 3. heinäkuuta 2020

Luontoon


Lomalla on aikaa ja energiaa monenlaiseen lähiympäristön ja luontopolkujen tutkailuun. Tällä kerralla ilman koiraa, joka lomaili tahollaan lajitovereiden seurassa. Mukavan väsyttävää ja virikkeellistä oli Artun loma ollutkin, kun oli kuulemma mennyt illalla nukkumaan jo ennen iltasapuskaa. Se tarjoiltiin sitten pedille, ettei laiskan mäyrän tarvinnut tyhjällä vatsalla olla aamuun asti. Ihan huippupalvelua. 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä hoitopaikalta, jossa on ymmärretty mäyräkoiran sielunmaisemaa. Väsymys ja ikuinen nälkä eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä hyvä, kun joku muu huolehtii, että tulee syötyä, jos itse ei jaksa :D
   Paikka on muutenkin mitä parhain. Koirat pääsevät sohvalle, syliin, ihan mihin haluavat. Olivat nyt hankkineet hoitokoirille ortopediset pedit, kun niin moni seniori kolotuksineen yöpyy heillä...

   Poista
 2. No johan nyt on kamu lommaelemassa. Että oekeen petille tarjotaan sapuska! :) En panis pahaksenj semmosta palaveluva kyllä.
  Vuan kaaniissa paekossa oot käännä. Vesj ja ranta on kaaniita ja mielusija katella ja kuunnella. Sano äet.
  Sammoo mieltä oon niinkaavvan ku ee tarvihe käpälijjään kastella :) Mitenkälie männy teellä se myrkytyshomma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olis ihan mukavaa joka päivä, jos välipalat tulisi kuonon eteen juuri, kun silmänsä aukaisee päivänokosilta :D

   Myrkytykset meni lopulta hyvin, en osoittanut mitään mielenkiintoa jalkalistoja kohtaan. Nyt on siivottukin, ihminen sai mielenrauhan, kun kaikki tassuteltavat kohdat on puunattu. Parin viikon päästä uusiks, vähemmällä ressillä ;)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)