sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Juhannus paketissa


Autoilua, metsälenkkejä ihan uusissa maisemissa, kärpästen jahtaamista, lintujen seuraamista. Paljon jänniä hajuja, jotka erottelin kuonolla sentti sentiltä; siilin pienet askeleet, todennäköisesti supikoiran ja jäniksen myös. Kerran väkisin kastellut tassut. Uimaan en suostunut. Poikkeuksellinen nakkipalkka, grillin luota maasta omatoimisesti löydetty toinen.
Ihan hyvä juhannus, nyt huilaan, että jaksan ensi viikolla taas uusia juttuja. 

8 kommenttia:

 1. Tuaksut on kyl parhautta, siis nakkien jälkeen. :)

  VastaaPoista
 2. Sullahan Arttu kuoma oli oikein mallikas juhannus! Meikä vaan haahuili tutuilla tantereilla ja ... pitkästyi. Mutta kuluihan se juhannus ihan eukon kanssa kaksinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt me haahuillaan täällä asuvan eukon kanssa pitkä loma. Keksitään ihmisille kolttosia, jos ei muuta ala tapahtua ;)

   Poista
 3. Uatteleppa että äet sotkeotu nii ettee muista onko jo kommentoetu mittää tähän!! Jos on ni viskoo tok poekkeen toenen ies :) Kyllä helle piän näkkyy pehmittävän...
  Vuan asijjaan sittä. Sulla on kamu ollunna melekosen toeminnallinen ja haaska juhannus. Kaekkee semmosta mukavata tekemistä. Justiisa semmosta joka koerapoejjan toevetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi viesti teiltä tuli, mutta kyllä meille saa kommentoida tuplanakin :) Niinhän tuo ihminenkin tekee, kun ei kerralla muista sanottavaansa :D
   Kylässä hyvä, kotona paras. Pitää toiminnasta huolimatta paikkansa. Kunhan vähän viilenee, lähdemme tutkimusretkille oman kylän luontoon.

   Poista
 4. Siinäpä on ollut mainio juhannus! Uudet tuoksut ja nakkipalkat (ansaitut tai itse löydetyt ;) on aina ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet huudit virkistää, mutta kiva oli palata kotiinkin taas :)

   Poista

Kiitos tassunpainalluksestasi :)